Propao im posao: Lepa Brena i Boba Živojinović ostali bez milijuna

Foto: Instagram

FOLK zvijezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović ostali su bez zastupništva Jaguara i Land Rovera u Srbiji. Taj je posao dobio Ostoja Mijailović, zastupnik SNS-a, piše Kurir. Za ekskluzivno pravo zastupanja ovih prestižnih automobilskih brendova u Srbiji bile su zainteresirane brojne tvrtke, među kojima je i ona poznatog para.

"Brena i Boba su se ozbiljno spremali proširiti svoju tvrtku Grand motors ovim zastupništvom. Kupili su zemljište za 2,5 milijuna eura kako bi osigurali da će ga dobiti, svjesni da će to biti odlično za imidž firme, ali i donijeti veliku dobit. Na isti posao je bacio oko i poznati biznismen Branislav Grujić, i to preko tvrtke Kompresor, no ni on nije uspio", ispričao je izvor.

Posao je pripao Bavaria Motorsu čije je vlasnik Mijailović.

"On je odnedavno u SNS-u, gdje je prešao iz Nove Srbije. Bit će ovlašteni distributer Land Rovera i Jaguara za regiju, a investicija je vrijedna više od milijun eura. Salon će početi raditi 2. rujna. Iako je mnoge začudila pobjeda Mijailovića, pozitivno je što će na otvaranje doći sam vrh automobilske kompanije", dodao je izbor.

Obitelj Živojinović nije komentirala rezultate natječaja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.