Proslavila se ulogom Donne u Ludim 70-ima, a danas bi je rijetki prepoznali

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

GLUMICA Laura Prepon najpoznatija je po ulozi u humorističnoj seriji Lude 70-e, u kojoj je utjelovila crvenokosu Donnu Pinciotti, no danas bi je rijetki prepoznali.

U posljednjim epizodama serije bila je i plavuša, a danas 42-godišnja Laura ima crnu kosu. Ovih se dana na svom Instagramu prisjetila mladosti, a sudeći prema komentarima, obožavateljima je bila najljepša s crvenom kosom. 

Ulozi koja ju je proslavila Laura bi se trebala vratiti u nastavku kultne serije pod nazivom Lude 90-e, koja bi trebala doći na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine, a još nije poznato hoće li zbog toga kosu opet obojiti u crveno. 

U novoj seriji gledat ćemo većinu originalne postave iz Ludih 70-ih, uključujući Tophera Gracea, koji je glumio Erica Formana, a radnja se ovaj put vrti oko njegove i Donnine kćeri. Iako je ostala najpoznatija upravo po ulozi Donne, Laura se pojavljivala u nizu drugih uspješnih serija, poput Kako sam upoznao vašu majku i Narančasta je nova crna.

Odustala je od scijentologije

Prošle je godine u intervjuu za časopis People progovorila i o svom iskustvu u scijentološkoj crkvi, čija je članica postala dok je bila u vezi s bratom kolege iz Ludih 70-ih, Christopherom Mastersonom, a jedno su je vrijeme povezivali i s najpoznatijim scijentologom, Tomom Cruiseom.

"Ne prakticiram više scijentologiju. Uvijek sam bila otvorenog uma, još od djetinjstva. Odgajana sam kao katolkinja i kao židovka, molila sam se u crkvama, meditirala u hramovima, proučavala sam kinesku teoriju meditiranja. Scijentologiju nisam prakticirala gotovo pet godina i ona više nije dio mog života", otkrila je tada glumica.

Pročitajte više