Provedite Badnjak u središtu božićnog ugođaja - u Šatoru na Cvjetnom

NAKON niza preuspješnih svirki, koje su se u Šatoru na Cvjetnom održavale u potekla tri tjedna, vrijeme je za još zanimljivih i raznovrsnih evenata. Osim DJ Viktora i Tanga Appasionata koji su uljepšali početak radnog tjedna, sinoć je šator na Cvjetnom uz R'n'B Confusion powered by Index.hr došao do samog vrhunca, ali ne sumnjamo da će takav i ostati cijelu zimu s obzirom na odličan program koji je najavljen narednih tjedana.

Za pravi blagdanski ugođaj večeras će se pobrinuti Greenhouse Blues band koji su već svirali u Šatoru na Cvjetnom, ali su zbog velikog interesa publike ponovno pozvani kako bi još jednom dokazali da kvalitetne muzike u Zagrebu ove zime ne manjka. Nakon njih, vruću atmosferu će zvukovima housea nastaviti podgrijavati Vazmenko Pervan i to sve do sitnih noćnih sati.

Zabave ne manjka niti u popodnevnim satima jer se ispred šatora dijeliti 1 500 porcija ukusnog bakalara dok će se za glazbeni dio pobrinuti Malvazija trio. Cjelokupni program traje već od devet ujutro, a kako bi se uvjerili da je Šator na Cvjetnom najbolje warm up mjesto ove zime, preostaje vam samo da dođete i iskoristite sve blagodati koje vam u ovo blagdansko vrijeme pruža Šator na Cvjetnom powered by Index.hr.

U Šatoru na Cvjetnom ne nedostaje niti vrijednih nagrada. Naime, od danas fitness centar Reforma svaku večer najboljem stolu poklanja po dva poklon bona za svoje sadržaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.