Prvi hrvatski Pillow Fight Day stiže u Zagreb

Foto: Press

PO PRVI put u Hrvatskoj Pillow Fight Day, međunarodna atrakcija borbe jastucima, održat će se 2. travnja na Cvjetnom trgu u Zagrebu! Simpatične olimpijke Sestre Zaninović ambasadorice su ovog događanja, a na jedinstvenoj subotnjoj špici na kojoj će doslovno letjeti perje pridružit će im se građani i gosti grada Zagreba.

Grad Zagreb ući će u red svjetskih metropola koje će ugostiti međunarodnu atrakcija poznata kao Pillow Fight Day. Urnebesnu masovnu borbu jastucima 2008. po prvi puta održan u Londonu na Trafalgar Squareu, a od tada se sve svjetske metropole hvale ovim nesvakidašnjim događanjem.

Okupljanje veselih boraca željnih zabave i smijeha krenut će u 11 sati, borba će početi točno u podne, a označit će ga pucanj gričkog topa. Organizator ovog događaja je tvrtka Dormeo koja njime nastoji podići svijest o zdravom spavanju te nedovoljno poznato činjenici da jastuk na kojem spavamo nužno treba mijenjati svake dvije godine. Promjena jastuka naime znatno doprinosi higijeni i kvaliteti spavanja, a okrepljujući i zdrav odmor pak garantira kvalitetu svakodnevnog života. Uz zabavnu borbu jastucima koja će osigurati dozu smijeha i sportskog nadmetanja tvrtka Dormeo će stoga na zagrebačkom Cvjetnom trgu svim zainteresiranima ponuditi brojne i korisne savjete na temu zdravog spavanja.

Ambasadorice Pillow Fighta sestre Zaninović itekako dobro znaju važnost zdravog sna, ali i smijeha i vrhunske zabave zato će ove vrhunske sportašice prvom međusobnom borbom otvoriti prvi hrvatski Pillow Fight. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.