Prvi Igra.hr Poker Turnir - Pobijediti je stvar prestiža!

GLEDALI ste WPT i uvjereni ste da biste i sami mogli zaraditi dva milijuna dolara?
 

Na ovom turniru nećete moći zaraditi novac (niti ga uložiti), ali se možete usavršiti i steći dragocjenu praksu igranja na turnirima. Osjetiti kako kroz igru raste napetost kako se ulozi povećavaju te pokušati zadržati koncentraciju do samoga kraja.
 
Prije nego se upustite u avanturu ulaganja vlastitog novca i zarađivanja pravog novca na najjačim turnirima u Vegasu, okušajte se na besplatnom prvom hrvatskom poker turniru i saznate kako stojite u hrvatskoj konkurenciji.
 
Očekujemo prijave stotina igrača iz čitave Hrvatske, možete li za početak možete pobijedtiti njih?
 
Budite brzi i prijavite se na kvalifikacijski turnir koji će se održati u srijedu, 4. studenog. 100 najbolje plasiranih na kvalifikacijskom turniru, dobit će priliku u četvrtak se boriti za prestižnu titulu prvog hrvatskog Igra.hr Croatian Poker Tour šampiona.
 
Ako ste spremni za izazov, prijavite se ovdje.

Na turnir se mogu prijaviti samo registrirani igrači Igra.hr portala, koji su na pokeru "zaradili" najmanje 2.000 kredita. Ukoliko niste među njima, još se stignete registrirati i osvojiti kredite na pokeru, na www.igra.hr.

Igra.hr Croatian Poker Tour je zabavni turnir koji se ne igra za pravi novac. Turnir nema nagradni fond jer je nagrađivanje online poker igrača u Hrvatskoj zabranjeno zakonom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.