Prvi rođendan Fun parka Biograd u znaku Vatrenih i "neopisive" proslave

Foto: Press

MNOGI gradovi širom zemlje odavali su priznanje fantastičnom uspjehu naše reprezentacije raznim dočecima, proslavama i posvetama, pa će tako i poznati Fun park Biograd proslaviti svoj prvi rođendan u znaku Vatrenih u petak 3. kolovoza! Poseban gost na zabavnom spektaklu bit će i navijački bend Zaprešić Boys koji će otpjevati uživo svoje hit pjesme sa svjetskog nogometnog prvenstva, a uz mnogobrojne zabavne sadržaje sve posjetitelje čeka i veličanstveni vatromet-onako kako vodeći majstori na ovom području to  i rade. Ekipa iz Mirnovca potrudit će se da i nebo oboji vatrenim bojama!

U park će se moći ući besplatno i ako se posjetitelji odluče provozati na bilo kojoj od 26 atrakcija, mogu to ostvariti kupnjom jednokratnih kupona po cijeni od 20 i 30 kn. Na dan rođendana mogu se kupiti i cjelodnevne karte za neograničeno uživanje u atrakcijama.

Cjelodnevni raspored donosimo ovdje:

16:00 PJENA PARTY

17:45 DJEČJA PREDSTAVA

18:30 TRICYCLE COMPANY – AKROBATSKI SHOW

19:30 MAGIC SHOW BY RICO

20:30 KARNEVALSKA UDRUGA BIOGRAD

20:45 ZAPREŠIĆ BOYS (NEOPISIVO)

21:30 REBEL NIGHT BY LUKA @ Pipi Bar

22:00 ORIENTAL SHOW

22:15 VELIKI VATROMET

Inače Fun Park Biograd je ovo godine posjetilo 70,000 posjetitelja. U predsezoni, najviše je bilo domaćih turista iz Zagreba, Rijeke, Splita, Zadra, Šibenika i Splita dok su se brojke presložile s početkom sezone u korist stranih posjetitelja koji redovito čine 70% posjetitelja u parku. Najveću zastupljenost stranih turista čine Slovenci, Nijemci, Austrijanci, Poljaci i Česi. Trebamo istaknuti da su 83 škole i 27 vrtića posjetili park od početka rada parka u 2018.-oj godini. Fun park Biograd redovito posjećuju i mnogi poznati sa svojim obiteljima, a uz obilje raznovrsne ponude za velike i male zasigurno je prava oaza zabave na Jadranu.

Za njega se pročulo već i van granica. Naime, najpopularnija malezijska televizijska postaja odabrala je Fun Park Biograd za snimanje svoje emisije Projekt Fun Park. „U Fun Parku Biograd ove godine dodane su dvije nove atrakcije XD Dark Ride i Kuća Straha. XD Dark Ride je svjetska hit virtualna vožnja gdje se laserskim pucaljkama pokušava prikupiti što više bodova kroz priču o gusarima, kaubojima ili svemircima i u koju je uloženo 300.000 eura za izgradnju. Kuća Straha je tehnološko remek-djelo autora Seana Keohanea koja uključuje animatroniku iz američke filmske produkcije. Prvi rođendan Fun Parka Biograd možda je najbolje vrijeme za posjetu ove godine zbog posebno organiziranog zabavnog programa“ rekao je Toni Jeričević, direktor marketinga Fun Park Biograd.

U 20:45 sati, navijački bend Zaprešić Boys izvesti će repertoar svojih navijačkih pjesama „Neopisivo“, “Igraj moja Hrvatska”, “U porazu i pobjedi” i druge pjesme, a cijeli program bit će začinjen cocktail partijem na Pipi baru te vatrometom na kraju večeri. Organizatori su najavili još neka iznenađenja, a na vama je da uz lude vožnje i dobru zabavu kao na svakom pravom rođendanu i sami budete ugodno iznenađeni.

Zabavni rođendan u srcu sezone zasigurno će privući sve one željne dobre zabave i ludih vožnji, a uz vatreni nastup Zaprešić Boysa i vatromet, Fun park Biograd napravit će neopisiv ugođaj, kojega ovog ljeta ne smijete propustiti.

Radno vrijeme parka je od 15 do 23 sata.

Pročitajte više