Majstor čokolade na Hand Made Festu u Puli poslužio čokoladne epruvete

Foto: 123rf

NA 14. Hand Made Festu, festivalu ručnih izrada, maštovitosti i dizajna, koji je u petak otvoren u pulskome Domu hrvatskih branitelja, ove godine sudjeluje više od 200 izlagača.

Kako svake godine službeno otvorenje ima radno obilježje, tako su i ovoga puta pokrovitelji sajma, predstavnice grada Pule, Istarske županije, Županijske gospodarske komore iz Pule i Turističke zajednice toga grada morale "zasukati rukave" te su sajam otvorile tako što su sprejevima na bijelim majicama napisala slova koja su činila ime sajma.

Festival koji se do nedjelje održava u Domu hrvatskih branitelja počeo je nastupom plesne skupine "Sense & Dance" i grupe "Nola" te modnom revijom nakita autorice Maje Čerljenko, koja je 14 plakata Hand Made Festa pretvorila u originalna umjetnička djela.

Majstor čokolade poslužio epruvete s više od 200 okusa čokolade

Da otvorenje bude slađe, pobrinuo se "majstor od čokolade" Vili Radonić, koji je poslužio epruvete s više od 200 okusa čokolade.

"To je prekrasna priča u kojoj se na sajmu, po kojem se prepoznaje Pula, prvi put javnosti predstavljaju proizvodi koji žive samo u nečijim radnim sobama. Ovdje oni izađu u javnost, zažive, pronađu svoju publiku, a njihovi autori krenu prema poduzetničkim vodama", istaknula je na otvorenju sajma njegova organizatorica Lela Blekić.

Posjetitelji će tri dana moći sudjelovati na mnogim radionicama i promocijama izrade te poslušati zanimljiva predavanja koja su za sve zainteresirane besplatna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.