Rammstein dolazi u zagrebačku Arenu

NAJPOPULARNIJI njemački bend Rammstein održat će koncert u zagrebačkoj Areni 18. ožujka 2010. godine u organizaciji agencije Lupa Promotion koja u tome surađuje s koncertnim promotorom Live Nationom, javlja mtv.com.hr.

Njemački sastav dolazi u sklopu Europske turneje 2010, a ulaznice će biti puštene u prodaju već u petak, 23. listopada 2009. u 8.00 sati na prodajnim mjestima Ticketproa. Najniža cijena ulaznica je 390 kuna, dok će se lože prodavati za 500 kuna.

Riječ je o bendu koji postoji od 1994. i još uvijek svira u originalnoj postavi. Glavni vokal grupe je Till Lindemann, na gitari je Paul Landers, ritam gitaru svira Oliver Riedel, na bubnjevima je Christoph Schneider, a za klavijature je zadužen Christian Lorenz.

Kontroverzni bend poznat je po spektakularnim koncertima na kojima se oblače u razne kostime. Tako su se na jednom koncertu obukli u pelene i maternice, a jedna je od turneja bila u znaku vojničkih hlača i korzeta. Jednom su čak bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja. Optužuju ih za nacizam, štovanje vraga, prikazivanje kanibalizma i nudizma u spotovima i sudjelovanje u nekim nasilnim događajima.

Poznati su i po svojim živopisnim spotovima što je dokazao poznati singl "Pussy" s novog albuma Liebe Ist Für Alle Da za koji su snimili prvi porno spot i time nadmašili sami sebe. Spot se tjedno pregleda preko 6 milijuna puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.