Raspada se Hurricane: "Sanja i Ksenija neće raditi za 300 eura, Ivanu ne podnose"

Foto: Instagram

LANJSKE predstavnice Srbije na Eurosongu, članice grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić najavile su da će od rujna, kad im završava zajednička turneja, nastaviti solo karijeru, a raskol u grupi počeo je navodno jer su pjevale najčešće za 300 eura po nastupu, koliko im je ostalo kad bi se odbili svi troškovi.

"Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao s financiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Njima je najviše zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal, i jer joj glasovne mogućnosti nisu dozvolile da iznese sama svoje dionice u pjesmama. Vučić i Knežević su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobivala i Ivana, koja je najviše plesala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom uraganki", rekao je izvor za Kurir.

Izvor tvrdi da Sanja i Ksenija od početka suradnje nisu mogle smisliti Ivanu te da su mislile da je favorizirana u odnosu na njih dvije pa joj zbog toga nisu htjele ni pomoći tijekom koncerata.

"Osim ovog, da je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo s obzirom na to da je ugovorom bila obvezna gostovati u raznim emisijama i pojavljivati se na raznim mjestima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i sa Ksenijom", dodaje Izvor.

Podsjetimo, djevojke su pobijedile na Beoviziji 2020. godine, no te je godine Eurosong otkazan zbog pandemije koronavirusa. Čelnici RTS-a tad su morali odlučiti hoće li 2021. održavati novu Beoviziju ili će u Rotterdam poslati pobjednice ranije godine. Odlučili su se za ovo drugo, a Hurricane je u finalu Eurosonga osvojio 15. mjesto.

Pročitajte više