Ravnateljica škole kupila pizze za 400 učenika, evo zašto

Foto: 123RF (Ilustracija)

RAVNATELJICA osnovne škole S. Weir Mitchell u Philadelphiji kupila je pizze za 400 učenika nakon što osoblje zaduženo za pripremu hrane u školi nije došlo na posao.

Škola inače nudi besplatan doručak i ručak za sve učenike. The Philadelphia Inquirer izvijestio je da se neki učenici svakodnevno oslanjaju na besplatne obroke te da se gotovo svi učenici u toj osnovnoj školi smatraju ekonomski ugroženima.

Stephanie Andrewlevich, ravnateljica škole, obratila se roditeljima učenika pismom i napisala im da je naručila pizze kako bi mogli imati ručak, a njezino pismo ubrzo se proširilo društvenim mrežama. Glasnogovornik škole rekao je za strane medije kako nedolazak osoblja na posao ukazuje na nedostatak radne snage. 

Ravnateljica je dodala da je angažirala i ostale djelatnike škole, uključujući učitelje, kako bi joj pomogli s dostavom pizze u školu te kako bi kupili sokove i vodu u trgovinama. Dodala je da učenici taj dan zbog nedostatka osoblja nisu dobili doručak, a glasnogovornik škole je za Insider naknadno potvrdio da su u školu dostavljene zalihe obroka za neko vrijeme. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.