Razmišljate o uređenju potkrovlja?

UREDITE vaše potkrovlje, preselite svoj životni prostor pod nebo i uživajte u pogledu, obilju svjetlosti i svježeg zraka - živite život u ravnoteži.

Sudjelujte u nagradnom natječaju Biramo NAJ potkrovlje koji organizira VELUX. Svi kupci VELUX proizvoda, Seta sa sigurnosnim staklom -73G, što uključuje krovni prozor, izolacijski set, opšav i vanjsku tendu u periodu od 1. svibnja do 1. studenog 2010. mogu sudjelovati u natječaju odabira najboljeg rješenja potkrovlja i osvojiti jednu od ukupno pet novčanih nagrada u iznosu od 5.000 kuna za otkup autorskih fotografija. Ukupni fond nagrada iznosi 25.000 kuna neto. O pet pobjednika natječaja odlučuje tročlani žiri.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 1. siječnja 2011. putem elektronskog obrasca za prijavu na www.velux.hr, slanjem fotografija svog potkrovlja i kopije računa za Set sa sigurnosnim staklom -73G.

Znate li kako sjenila utječu na energetsku učinkovitost potkrovlja?

Vanjska tenda (MHL) efikasno štiti od vrućine i zaustavlja do 80 posto sunčeve topline na svojoj površini. Istodobno, omogućuje pogled kroz prozor i ne zamračuje prostor. Cijena već od 309 kuna s PDV-om.

Vanjska roleta (SCL) pruža šest zaštitnih funkcija u jednom proizvodu. Eliminira ljetnu toplinu, štedi energiju zimi, štiti staklo prozora, smanjuje buku, kontrolira svjetlost te jamči sigurnost. Cijena od 2.189 kuna s PDV-om.

Siesta sjenilo (DKL) osim svoje osnovne funkcije potpunog zamračenja prostora, u zimskim danima smanjuje gubitak topline za 21 posto te je dostupno u 40 raznih boja i dezena. Cijena već od 509 kuna s PDV-om.

Kratki film o jednostavnosti ugradnje VELUX sjenila pogledajte na www.velux.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.