Razvod stoljeća: Rus varao ženu s 15 godina mlađom, no svoje milijarde ne dijeli

Foto: Sovfoto/UIG via Getty Images

MOĆNI Rus izgleda može sve što poželi, pa je nakon razvoda odlučio zadržati svoj novac. Strani mediji raspisali su se o najbogatijem Rusu Vladimiru Potaninu koji se razvodi od supruge Natalije nakon 30 godina braka i troje djece. Potanin je pao na 15 godina mlađu kolegicu koja je radila za njega, a s njom je dobio i vanbračno dijete.

Natalija se sada bori za pola bogatstva, no Vladimir ne popušta. Čak na sudu tvrdi da nema nikakve nekretnine ni imovinu, no povrijeđena Natalija obratila se medijima i ne želi mu dopustiti da prođe nekažnjeno. "Zar je Forbes pogrešno pripisao Vladimiru bogatstvo? Zašto onda njegovi odvjetnici nisu taj magazin tužili za klevetu? Zašto je Vladimir Potanin primljen u krugu kolega oligarha?", pita se uskoro bivša supruga milijardera, piše Daily Mail.

Zahtjev za razvod tražio je 2013., no želi da se u papirima napiše da su papiri predani još 2007. na što Natalija nije pristala jer sumnja kako prepisuje imovinu kako ne bi morao ništa dijeliti s njom i s njihovom zajedničkom djecom. Vladimir isto tako ne popušta, te je prekinuo sve kontakte s obitelji. Ponudio je Nataliji 32 milijuna funti, no ona na to nije pristala s obzirom na to da to da je njegovo bogatstvo procijenjeno na 10 MILIJARDI funti. 



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.