Razvode i prekide u 2011. obilježili nestašni nogometaši i brojne nevjere

U PROTEKLOJ 2011. godini domaće, ali i strane zvijezde, nisu mirovale. Osim brojnih ljubavi koje su se sklopile, slavni ljubavnici prekidali su svoje duge veze, brakove i kratke avanture. 2011. nije nas iznevjerila sočnim tračevima, a najbolje da krenemo redom. Početak godine donio je prekid kratke veze između holivudskog zavodnika Jakea Gyllenhaala i Taylor Swift. Par se krajem prošle godine provodio u njezinom rodnom mjestu, a nakon par mjeseci idile, prekinuli su. Britanska starleta Katie Price najavila je razvod od Alexa Reida, borca u kavezu. Katie i Alex bili su u braku nešto više od godinu dana, a nisu dobili djecu. On je ljubav ubrzo našao s plavokosom starletom Chantelle, a Katie se na neko vrijeme utješila Leandrom Pennom, mladim argentinskim manekenom.

Shakira okončala 11-godišnju vezu zbog Piquea

Glumac Ryan Phillipe prekinuo je s Amandom Seyfried nakon par mjeseci veze, a dugogodišnju ljubav završila je i Shakira. Sin bivšeg argentinskog predsjednika ljubio je kolumbijsku pjevačicu 11 godina, a nagađa se kako je razlog njihovog prekida bio mlađahni Gerard Pique. Iako su prekinuli, Antonio i Shakira nastavili su surađivati na njezinoj glazbenoj karijeri. Keira Knightley nakon pet godina veze prekinula je s Rupertom Friendom, a unatoč kratkotrajnoj depresiji, ubrzo se trgnula i pronašla ljubav sa basistom The Klaxonsa. Dugu vezu okončali su Renee Zellweger i Bradley Cooper, a nakon toga njega se povezivalo s Jennifer Lopez i Zoe Saldanom. Obje dame također su ostale same.

Jennifer Lopez i Marc Anthony

Jennifer Lopez najavila je krajem ljeta razvod od Marca Anthonyja, s kojim je u braku dobila dvoje djece. Našla se u naručju mlađahnog plesača Caspera, a Marc je ostao sam sa svojim napadajima ljubomore. Spomenuta Zoe Saldana nakon 11 godina ostavila je svog zaručnika zbog Bradleyja Coopera, a ovih dana njihova ljubav je potvrđena. Cameron Diaz ove godine tek je potvrdila vezu s Alexom Rodriguezom, a ubrzo potom su i prekinuli, navodno zbog daljine. On se utješio instruktoricom fitnessa, a ona P.Diddyjem. Vječni zavodnik George Clooney prekinuo je s talijanskom starletom Elisabetom Canalis jer je bila "medijska drolja", a ubrzo prohodao s bivšom hrvačicom Stacy Kiebler. Poznati "Fraiser" Kelsey Grammer razveo se od Playboyeve zečice Camille, a potom vjenčao s Katie Walsh.

Lady Gaga i Luc Carl

Lady Gaga završila je vezu s konobarom Lucom Carlom, a pri kraju godine ljubav pronašla s glumcem iz svog spota i "Vampirskih dnevnika". David Arquette i Courteney Cox najavili su razvod nakon dugogodišnjeg braka zbog nevjere i njegovog alkoholizma, a unatoč pokušajima da se ponovno zbliže, to se nije dogodilo te su roditelji 7-godišnje Coco pokrenuli parnicu za rastavu. Za razvod nakon dugo godina braka odlučila se i seksi Olivia Wilde te talijanski princ. Kao jedan od razloga navela je želju za puno divljeg seksa, kojeg od svoje 19. godine nije imala ni sa kim, jer se u toj dobi udala za Taoija Ruspolija.

Jude Law i Sienna Miller

Slatkica Ashlee Simpson slomila je srce Petea Wentza i najavila razvod, no ostali su u dobrim odnosima zbog djeteta. Prezgodni Jude Law definitivno je završio sagu sa Siennom Miller. Par se više puta mirio i prekidao, zaručivao i otkazivao zaruke, a onda je Sienna odlučila da je dosta. Ubrzo se počela viđati s kazališnim kolegom Tomom, a Jude je utjehu potražio kod bivše supruge Sadie, s kojom ima troje djece. Princ Harry, jedan od najpoželjnijih neženja Velike Britanije, prekinuo je ove godine turbulentnu vezu s Chelsy Davy. Par se do ove godine viđao, no na kraju su se ipak odlučili prekinuti.

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger prekinuli su nakon dugogodišnje veze, a sve zbog toga što je pjevačica htjela dijete. Lewis na to navodno nije bio spreman te su vezu okončali. Ipak, izjavio je da je još voli te se nada pomirenju. Mlađahni par Joe Jonas i Ashley Greene također su okončali svoju vezu, a službeno su se rastali i Christina Aguilera te njezin nekadašnji suprug. Nakon godina braka Elizabeth Hurley i Arun Nayar odlučili su se na razvod. U njemu su dobili sina, a prekinuli su zbog Lizine afere sa Shaneom Warneom. Lijepa Hayden Pannetiere i Vladimir Kličko odustali su od veze zbog daljine, a Charlie Sheen i Brooke Mueller rastali su se nakon kraćeg ponovnog pomirenja.

Hugh Hefner i Crystal Harris

85-godišnji Hugh Hefner i 25-godišnja Crystal Harris odustali su od vjenčanja svega pet dana prije svečane svadbe. Playboyeva "odbjegla nevjesta" i vremešni medijski mogul ostali su u prijateljskim odnosima, a Hef se ubrzo utješio plavokosim blizankama. Hrvatska manekenka Nina Morić prekinula je s Maxom Evansom nakon njezine prijevare u jednom reality showu. Leonardo DiCaprio i Bar Refaeli odustali su od ljubavi nakon šest godina veze, a sve zahvaljujući njezinoj nespremnosti na dijete. Otad se holivudski zavodnik tješio s raznim manekenkama i starletama, a jedno vrijeme ljubovao je s Blake Lively.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

Fatboy Slim rastao se od supruge Zoe Ball, a jedan od najvećih skandala dogodio se s Arnoldom Schwarzeneggerom i Mariom Shriver. Naime, nakon 25 godina braka na vidjelo je izašla istina o njegovom očinstvu nad sinom kućne pomoćnice njegove obitelji. Maria je nastavila sa svojim životom, a nakon par mjeseci, Arnold i bivša supruga počeli su se ponovno viđati. Paris Hilton okončala je ljubav sa Cyom Waistom, a isto je nakon četiri godine napravila i njezina sestra Nicky. Natalia Vodianova okončala je brak s Justinom Portmanom zbog ljubavi prema francuskom miljarderu. Natalia i Justin bili su u braku deset godina i dobili troje djece, a ona je sada ponovno sretna u ljubavi.

Vanessa i Kobe Bryant

Neko vrijeme u medijima se špekuliralo da je Jada Smith prevarila Willa te će doći do razvoda, no informacije su se pokazale netočnima. Heather Locklear zaručila se, ali i prekinula sa Jackom Wagnerom, a isto je napravila i Tyra Banks. Iako bi se reklo da ima iskustva s muško - ženskim odnosima Candace Bushnell najavila je razvod od supruga nakon skoro deset godina braka. Kraj godine donio je skandal u sportskom svijetu, naime Vanessa Bryant zatražila je razvod zbog suprugove nevjere. Navodno ju je Kobe prevario s preko sto žena. Debra Messing, popularna glumica iz serije "Will & Grace" završila je ljubav s producentom nakon deset godina, a ubrzo je isto najavio i njezin kolega Will Chase.

Kris Humphries i Kim Kardashian

Najveći skandal ove godine izazvala su dva razvoda. Onaj Krisa Humphiresa i Kim Kardashian, čiji je brak trajao svega 72 dana te onaj Demi Moore i Ashtona Kutchera. Lijepi glumac bio je nevjeran starijoj supruzi, a nakon kraće borbe za opstanak braka, odlučili su raskinuti. Kim i Kris prekinuli su zbog neviđanja i drugačijeg poimanja braka. On je htio smirenje i vezu, a ona putovanja i avanture. Nakon godinu dana braka, kraj su objavili i Russell Brand te Katy Perry. Budući da su njezini roditelji veliki kršćani, pjevačica je zamolila komičara da on preda papire za razvod. Unatoč svemu, Russell je izjavio da je siguran kako će s Katy ostati prijatelj.

Joško Svaguša varao suprugu

Što se tiče domaćih celebrityja, i tu je dosta ljubavi tijekom godine završilo. Početkom godine, raskid su nakon dulje veze objavili Lamija Alečković i Hrvoje Šalković. 2011. nije sretno počela ni tenisaču Mariju Ančiću, koji je prekinuo s Laticom Ivanišević nakon nešto više od godinu dana veze. Marijev sugrađanin, poduzetnik Joško Svaguša, također se rastao, a sve je nastojao zadržati u tajnosti. Ipak, splitski kuloari brujali su dugo o njegovoj aferi s djevojkom Dajanom Stojić, a ispostavilo se da ga je ona koštala braka. Tako je Joško krenuo stopama svog prijatelja Željka Keruma.

Antonija Šola i Aleksandar Ružin

Pjevačica Antonija Šola okončala je ove godine ljubav s makedonskim poduzetnikom Aleksandrom Ružinom zbog toga što ju je navodno zlostavljao. On je u svojoj domovini cijelu priču oko prekida nastojao prikazati potpuno drugačije, govoreći da je Antonija jednostavno jednog dana otišla i prestala mu se javljati. Pjevačica se vratila svojoj obitelji i nastavila raditi na glazbenoj karijeri, a tijekom godine isticati kako je sretna, slobodna i sama. Vremešni splitski slikar Zvonimir Mihanović ostavio je Simonu Šajn, a ona je u suzama pričala o nepoznatim razlozima njihovog teškog razlaza.

Neda Parmać i Bojan Borsač

Narany i Mario Mohenski uživali su u proljeće u svojoj ljubavi, a prekinuli su naglo. Nakon toga, Anita Kolovrat zaručila se i udala krajem godina za svog producenta Jerryja Ropera. Pjevačica Neda Parmać prekinula je s Bojanom Borsačem nakon četiri godine veze. Svoj privatni život uvijek je vješto držala podalje od očiju javnosti, a nakon prekida s poduzetnikom, utjehu je pronašla u poslu. Katarina Rautek iz E.T.-ja ostavila je dečka zbog obiteljskog nasilja, a Dora Juras Maru Srezovića zbog razloga poznatih samo njima. Ubrzo je ona pronašla ljubav u zagrljaju Jana Pivca te se pretpostavlja da je dizajner razlog raspada veze između manekenke i poduzetnika.

Kristina i Dario Smoje

Kristina i Dario Smoje najavili su rastanak nakon šest godina braka, a sveukupno jedanaest godina veze. Lijepa manekenka i nogometaš odustali su od ljubavi, a o razlozima nisu htjeli pričati, no pretpostavljalo se da je svemu kriva njegova nevjera. Manekenka Tina Katanić okončala je višegodišnju vezu s košarkašem Edhemom Ćustovićem, a o razlozima nije previše pričala. Novinarka i voditeljica Dijana Čuljak Šelebaj odlučila se na razvod od poduzetnika Vladimira nakon nekoliko godina braka, u kojem su dobili i kćerkicu. Za Index je tada kratko izjavila kako joj je jako teško te zbog djevojčice moli za privatnost. Nagađalo se kako je svemu kriva njegova nevjera, a kasnije je Šelebaj u medijima izjavio kako je ona štićenica Olivera Grbića. Ubrzo je, zbog poslovanja svoje tvrtke, Šelebaj uhićen na Bregani dok je pokušavao prijeći granicu.

Vedran Ćorluka i Vedrana Linardić

Njezina kolegica s HRT-a, Uršula Tolj, također je objavila da je njezinom braku kraj. S grafičkim dizajnerom i poduzetnikom bila je u braku nekoliko godina, a dobili su dvoje djece. Pretpostavljalo se kako je svemu kriva njezina nevjera, no to nikada nije definitivno potvrđeno. Nogometaš Ivan Rakitić prekinuo je s djevojkom, a njegov kolega Vedran Ćorluka započeo je i okončao u ovoj godini vezu s imenjakinjom Vedranom. Ni manekenka ni nogometaš nisu htjeli komentirati svoj prekid, a u kratkom razgovoru za Index nogometaš je rekao kako mu je zaista dosta toga da se njegovo ime spominje u krivom kontekstu u medijima.

Milana i Goran Vlaović

Milana i Goran Vlaović odlučili su se na razvod nakon dugo godina i troje djece. Ipak, upravo zbog njih ovaj par odlučio je ostati u dobrim odnosima, a par dana nakon objave da se razvode, provodili su se na ljetovanju. Mlada Slovenka, Saša Lešnik za Index je otkrila sve detalje prekida veze s Franom Lasićem, koji ju je ostavio na nimalo fin način. Naša najuspješnija sportašica, Janica Kostelić, objavila je kratko da više nije u ljubavi s Danielom Haimerlom. Isto su napravili i Luka Nižetić te Iva Šulentić, koji su svoju ljubav prekinuli nakon četiri godine. Na godišnjicu veze, u ožujku, izjavljivali su kako su sretni zajedno, no ubrzo ih više nitko nije viđao zajedno. Rekli su za Story kako je njihova veza došla prirodnom kraju. I Ivina kolegica Tatjana Jurić prekinula je dugogodišnji odnos. Šuškalo se kako je Nikky Vuksan prevario lijepu voditeljicu, a kasnije su iste glasine i nju snašle. Ona je to demantirala te izrazila tugu i nezadovoljstvo zbog takvih medijskih pisanja.

Jelena Perčin i Kristijan Babić

Lana Klingor prekinula je s prijateljem Juricom Smoljanovićem, a Jelena Perčin i Kristijan Babić objavili su kraj braka u kojem su dobili kćerkicu Lottu. Poduzetnik i glumica shvatili su da ne mogu biti sretni zajedno. Perčin se posvetila kćerkici, ali i showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je nastupila ove godine. Studentica Maja Lena Lopatny prekinula je s dečkom Alenom, a zajedno su bili u srednjoškolskim danima. Za sve se okrivljavalo kandidata Big Brothera, Nikolu Maurovića, no Maja je sve demantirala. Lana Jurčević i mlađahni Fabijan Marić također su završili s ljubavlju nakon više od godinu dana veze. Lana nije sklona pričati o ljubavnom životu, no poznato je kako je par ostao u dobrim odnosima, a vezu su prekinuli kako bi razmislili o odnosu.

Malina i Josip Šelendić

Najveće skandale za kraj godine na ovim prostorima priredili su Malina i Josip Šelendić te Ivan i Patricia Klasnić. Josip je otputovao u Katar, a njegova supruga ostala u Zagrebu. Već tu bili su vidljivi problemi u njihovoj vezi, a kasnije je izbio skandal jer se Malina napila i neprimjereno ponašala na rođendanskoj proslavi zajedničkog im prijatelja, pisao je Story. Ni Malina ni Josip nisu komentirali svoj odnos, a još uvijek rade na popravljanju istog.

Ivan i Patricia Klasnić

Patricia Klasnić njemačkim je medijima ispričala kako je Ivana uhvatila u nevjeri. Navodno je došla u njegov stan u Manchesteru nenajavljena i pronašla velik broj ženskih fotografija i košulja koje nisu njezine. Ivan se nije oglasio, no njegova obitelj nazvala je priče lažnima, a njegovu šutnju opravdali su savjetom odvjetnika. Patricia navodno želi dobiti što više novca, ali i skrbništvo nad kćerkicom. Klasnić, s druge strane, tvrdi da ima dokaze da Patricia laže, a predočit će ih sudu. Godina na izmaku donijela je mnoge skandale i ljubavne nevolje, a nadamo se da će ih u sljedećoj biti nešto manje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.