Razvodi se Martine iz Big Brothera zbog obiteljskog nasilja

MARTINE MARIE MANOJLOVIĆ, prošlogodišnja stanarka Big Brothera, zatražit će razvod od 44-godišnjeg supruga Fabrizija Manojlovića. Njihova bračna kriza kulminirala je ovog ponedjeljka kad ju je suprug zaključao u sobu, a ona je bježeći od njega skočila kroz prozor s prvog kata obiteljske kuće. Jučer je operirana zbog otvorenog prijeloma lijeve potkoljenice i u zadarskoj Općoj bolnici ostat će do kraja tjedna.

Martine je ispričala kako je odlučila zauvijek pobjeći od psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Optužila je supruga da je veliki lažljivac i poručila da je spremna na sve kako bi zaštitila svoju malodobnu djecu, 11-godišnju Isabellu i sedmogodišnjeg Marcella. Zbog obiteljskog nasilja, Fabrizija Manojlovića čeka i kaznena prijava.

Martine priznala da nije iz Big Brothera izašla zbog bolesne tete nego suprugove ljubomore

Također je otkrila kako navodi da je nakon samo tri tjedna napustila Big Brothera zbog suprugove ljubomore nisu samo medijske špekulacije. Kada je u razgovoru sa sustanarima otkrila da Fabriziju pruža analni seks samo za njegov rođendan, suprug ju je obavijestio o obiteljskom problemu, zbog kojeg se iz izolacije na Tajlandu vratila u Zadar, gdje žive već sedam godina.

Tada je izjavila kako se vratila u civilizaciju zbog bolesne bake iz New Yorka koja ju je odgojila. Sada je pak otkrila kako je odustala od reality showa zbog njegove ljubomore.

Martine je rođena u New Yorku, gdje je i prije 13 godina upoznala današnjeg supruga. Zbog života u Hrvatskoj navodno je odustala od pjevačke karijere u SAD-u.

D.D.
Foto: Vlatka Hren
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.