Remake "Prljavog plesa" u kina stiže u srpnju 2013.

REMAKE kultnog "Prljavog plesa" u kinima će se početi prikazivati od 26. srpnja 2013. godine, izvijestio je studio Lionsgate Films. Da se snima remake objavljeno je još u kolovozu ove godine, a glumačka postava službeno još uvijek nije odabrana.

Snimanje remakea "blagoslovila" je i Jennifer Grey, koja je zajedno s preminulom glumačkom zvijezdom Patrickom Swayzeom glumila u originalnom filmu. Grey je kazala kako je "jako uzbuđena" zbog remakea, a snimanje podupire i Swayzeova udovica Lisa Niemi.

Redateljske palice remakea se dohvatio Kenny Ortega, koji je radio plesnu koreografiju za originalni film i koji je poznat po režiji filma "High School Musical".

Prema ranijim napisima u američkim medijima, Justin Timberlake i Emma Stone mogli bi biti glavni akteri remakea kultnog filma. Postoji i lista ostalih potencijalnih glumaca, a za glavnu mušku ulogu konkuriraju još i Chris Hemsworth, Derek Hough, Zac Efron, Ed Westwick, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Robert Pattinson, Justin Bieber, Daniel Radcliff i Chace Crawford. Na listi glavnih glumica nalaze se Lea Michele, Emma Roberts, Selena Gomez, Ellen Page, Ashley Greene, Vanessa Hudgens, Mila Kunis, Miley Cyrus, Dakota Fanning, Elizabeth Olsen, Kristen Stewart i Emma Watson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.