Ribafish završio na Hitnoj: "Pali smo niz najstrmije stepenice svijeta"

Foto: Kristina Stedul Fabac/Pixsell

DOMAGOJ Jakopović Ribafish na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj ima ozlijeđenu ruku. Bloger i novinar pratiteljima je objasnio da je sa psom Dživom pao niz stepenice tijekom boravka na Lastovu te da je nakon pada završio na Hitnoj. 

"Dživu rijetko kad treba nositi, ali strme stepenice jednostavno ne voli. Jučer smo se prilikom prijateljskog posjeta Lastovu tako spuštali u potpalublje trajekta Bartol Kašić, Dživo se džilitnuo i onda smo opali niz najstrmije stepenice svijeta.

Dživo je super jer sam ga stisnuo s lijevom, ali mi je na desnoj ruci nešto puklo, o čemu ćemo više znati u utorak kad će radit ortoped. Što sam plivao i pecao, plivao i pecao sam, Krume Ivanovski možda smršavim ko ti.

E da, hvala ljudima iz Hitne na Lastovu i Vele Luke na svemu, kao i Ivica Florijanović na nenadanom kartonu eliksira, mislim da bu Kas (pogledajte taj osmijeh) sve satrala dok se ja oporavim… A možda bum se i ja utješil…", napisao je. 

Nedavno je završio misiju RokOtok

Ovog ljeta je nakon četiri godine plivanja od otoka do otoka obišao i posljednji od 50 otoka, koje je prije 4 godine odlučio uključiti u svoj projekt RokOtok. Projekt je pokrenuo u spomen na svog sina Roka, koji je preminuo u dvanaestoj godini.

"Unije su nekako ispale zadnji otok na našoj višegodišnjoj putešestviji. Nakon visokog pješčanog Suska, niskih i čudesnih Srakana, Unije su spoj svega u okolici s bonusom od ogromnog plodnog polja i aerodroma koji se uskoro konačno vraća u funkciju", napisao je Ribafish na Instagramu.

"Nakon sat i pol do Suska, današnjih tek 1800 metara od Velih Srakana do Unija je unatoč jakom kurentu i za naš brod opasnim plićinama, protekao prilično mirno, osim što je vjetar puhao s lijeva pa je Boris mlatio mene, a ne ja njega. Primio sam zastavicu s broda, polako izašao na stijene, zagrlio Borisa i isplakao se kao da nema pravde na ovome svijetu", dodao je tom prilikom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.