Ričard ide na Doru?

Screenshot: Youtube

RIČARD, alter ego zadarskog umjetnika i gradskog vijećnika Enia Meštrovića, najavio je svoj odlazak na ovogodišnju Doru, prenosi Zadar News

U novom videu, pod nazivom Ričard ide na Doru?, popularni Zadranin govori o tome kako se proslaviti kao pjevač, iza čega slijedi skladba The Attic Children zadarske grupe Z/11. Ipak, video je rezultat šale samog Meštrovića i Branimira Čakića, zadarskog glazbenika i knjižničara.

"Proširili smo glasinu kako se Ričard odista prijavio na Doru. O tome smo proširili glas čak i preko granica Lijepe naše. Kao dodatna potvrda, video Ričard ide na Doru? danas ide vani. Vjerujemo da će podići gledanost Dore i osnažiti priču oko nje", napisao je Branimir.

Priča ipak nije u potpunosti lažna, jer će se Čakić i Meštrović prijaviti na Doru, i to s čak tri pjesme. S bendom Argitula prijavit će skladbu Only Love, dok će s timom Z/11 & Ričard prijaviti modernu i klasičnu verziju skladbe Green Field, a s timom Enio & Morikones prijavit će skladbu A Song for a Tree. Skladba Only Love bila je prijavljena na Doru i prošle godine, kada je završila kao četvrta rezerva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.