Ricky Gervais: Ne bih se šalio o Jadinoj alopeciji

Screenshot: Youtube

NAKON što je Will Smith na ovogodišnjoj dodjeli Oscara ošamario voditelja Chrisa Rocka brojni gledatelji su se zapitali što bi na Rockovom mjestu napravio komičar i nekadašnji voditelj Zlatnih globusa Ricky Gervais, a on je sada otkrio bi li se našalio s alopecijom da je bio na Rockovom mjestu.

Autor The Officea rekao je da se ne bi šalio s Jadinom alopecijom. Umjesto toga, on bi se orijentirao na njezinog navodnog "dečka".

"Nemam nikakav materijal o Willu Smithu. Bio sam u trendingu kad se to dogodilo, a nisam ni bio tamo. Kakve to veze ima sa mnom? Ljudi su govorili 'Što bi se dogodilo da je to radio Ricky Gervais?' Pa, ništa jer se ne bih našalio s kosom njegove žene. Našalio bih se na račun njenog dečka", rekao je komičar, prenosi The Mirror.

Gervais se već našalio s oskarovskim incidentom kad je netom nakon njega na svom Twitteru objavio staru dosjetku o alopeciji iz svog sitcoma The Office. Isječak je emitiran u sklopu druge epizode druge sezone hit serije, a u njoj Gervaisov lik David Brent nagovara zaposlenike na opijanje u pauzi za ručak.

"Dobro došli u anonimne alkoholičare! Ne, čisto društveno. Znam nekoga tko je alkoholičar i nije smiješno - posebno za njegovu suprugu. Ona ima alopeciju. Dakle... Nije baš sretno kod njih doma", govori u cijeloj sceni Brent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.