Ricky Gervais: Strahujte holivudski egoisti, Zlatni globusi će biti biblijski

BRITANSKI producent i član žirija mnogih pjevačkih talent showova Simon Cowell, oduševljen je što će njegov prijatelj, komičar Ricky Gervais, ponovno voditi dodjelu Zlatnih globusa. Simon se nada da će Ricky biti još oštriji prema slavnima u publici, pišu britanski mediji.

Ricky je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus zbijao poprilično hrabre šale na račun Toma Cruisea i Johna Travolte zbog scijentologije, Charlieja Sheena zbog alkoholizma, Johnnyja Deepa i mnogih drugih zvijezda s tzv. A liste. Njegov britki britanski humor nije svima baš dobro sjeo no gledatelji su bili oduševljeni, pa su producenti sjajnog Rickyja ponovno zvali da bude domaćin dodjele nagrada.

Simon je podržao prijatelja. "Mislim da će ovaj put biti još oštriji. I znate što? Ti ljudi si moraju razviti bolji smisao za humor. Pa što ako nekoga uvrijedi? Volio bih biti u toj publici i Ricky me slobodno može uvrijediti".

Nakon što je objavljeno da se Ricky vraća na pozornicu Zlatnih globusa, britanski komičar je napisao na svom Twitteru: "Rekao sam Billyju Crystalu da mu je bolje da ne koristi moje šale o holokaustu ili pedofilima na dodjeli Oscara. Složio se. Što se tiče dodjele Globusa - strahujte holivudski egoisti. Bit će biblijski".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.