Riječke stepenice: Prosidba, trudnički trbuh Ivane Paris i zamamne obline manekenki

SINOĆ je u Rijeci, pred prepunim trgom ispred Grand hotela Bonavia, održana modna manifestacija 4. Riječke stepenice. Svoje su kolekcije predstavili Gena, Kotka, RIO, Bateks, Futura Nova, Eni Surian, Lady M, Vesna Sposa, Milena Kapetanović-Peperoncina design, Marijana Hero, Valentina Vlah i Agencija Sandra, a od modnih dodataka predstavili su se Ghetaldus Rijeka te Iva Srok Tucić sa kolekcijom nakita. Ekskluzivno za ovu priliku modni kreator Zoran Mrvoš dizajnirao nekoliko haljina za modnu kuću RIO.

Revije su nosili Jelena Glišić, Sarah Ćosić, Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Dvina Meler, Stefany Hohnjec, Iva Šarić, Vedrana Linardić, aktualni mister Hrvatske Radovan Stošić, bivši misteri Bruno Orešković, Dino Bubičić i Bojan Milohanović te brojne druge manekenke i manekeni.

Osim onih koji i inače šeću modnim pistama, u manekenske su vode specijalno za ovu prigodu zaplivale i neke poznate osobe koje se inače ne bave manekenstvom. Intendantica HNK Ivan plemeniti Zajc Nada Matošević nosila je kreaciju za Futuru Novu, voditelj Neno Pavinčić za Genu, Lada Szabo Kajfež Kreković za Eni Surian, modna savjetnica Alma Premerl Zoko za Lady M, imitator Boris Kosmač za Bateks, Alen Macinić za Kotku, voditeljica Uršula Tolj i sopranistica Antonela Malis za Vesnu Sposu, pjevačica Karin Kuljanić i voditelj Davor Garić za RIO, manekenka i glumica Petra Maroje te voditeljica Maja Uremović za Milenu Kapetanović-Peperoncina design, bivša Miss Universe Ivana Paris za Marijanu Hero, glumica Leonora Surian za Valentinu Vlah te Jelena Urukalo za Agenciju Sandra.

Program je vodio Robert Ferlin, a na oduševljenje svih prisutnih voditelj Neno Pavinčić u jednom je trenutku zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Antonelu Malis, koja nije krila iznenađenje i sreću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.