Objava Ritter Sporta o "novom" okusu čokolade začudila ljude: "To je uvreda"

Foto: Press

RITTER SPORT iznenadio je pratitelje objavom o navodnom novom okusu popularnih čokoladica - okusu humusa.

Vijest o novom okusu objavljena je na službenom Facebook profilu Ritter Sporta. "S komadićima slanutka, tahinijem i slatkom čokoladom", stoji u opisu na fotografiji ambalaže. Međutim, riječ je, čini se, samo o zezanciji jer je uz objavu dodan hashtag #RitterFake.

Objava je izazvala brojne reakcije.

"Zanimljivo", "Rado bih ovo probao", "Da nije srpanj pomislio bih da je ovo prvoaprilska šala. U svakom slučaju, rado bih probao", "Jako me zanima kakvog je okusa", pisali su neki.

"Molim vas recite da se šalite", "Ovo napravite u veoma, veoma limitiranom izdanju", "Pa kome je ovo palo na pamet? Ovo ne može biti dobro", "Pa hummus nije desert", "Ova 2020. godina postaje sve gora", "Jeste li ovo izbacili da nam dokažete da 2020. može biti još gora?", "Ovo je uvreda! Nikad nitko nije tražio ovaj okus", šalili su se drugi, a među njima je i mnoštvo onih iz arapskih zemalja koji su se našalili da "sad znaju kako se Talijani osjećaju kad netko stavi ananas na pizzu".

Humus je diljem svijeta veoma popularan namaz od slanutka, paste od sezama (tahini), limunova soka i češnjaka. Najranije spominjanje humusa potječe iz Egipta, iz 13. stoljeća.

Biste li vi probali ovu čokoladicu?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.