RNB Confusion vas ove srijede poziva na Dr. Dre Party

NAKON usijane atmosfere prošlotjednog Canyon Girls Dj Wanted partyja u klubu Mansion, na kojem je nastupila poznata Londonska DJ-ica Miss Candy, pred nama je još jedna uzbudljiva srijeda, još jedan RNB Confusion party.

Odličnu zabavu i ove srijede poklanjaju DJ Zrna, DJ Em Bee i DJ Sheko, a glazbena odrednica i tema ove srijede je hip-hop ikona Dr. Dre. Svi ljubitelji ove istinske legende ove srijede će doći na svoje. Dr. Dre je devedesete obilježio s dva klasik albuma, a od zadnjeg izdanog ne miruje,
već se posvećuje karijerama novih hip-hop izvođača kao što su 50 Cent, The Game, Eminem i drugi. Etere diljem svijeta uveseljava svojim zadnjim singlom "Kush" koji radi sa svojim dugogodišnjim kolegom Snoopom te Akonom.

Svi ljubitelji Dr. Dre zvuka uživat će ove srijede na plesnom podiju kluba Mansion. Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - RNB Confusion - Dr. Dre, 4. svibnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Ekipa RNB Confusiona s ponosom najavljuje i veliki koncert Bolesne Braće zakazan za srijedu, 15. lipnja u klubu Mansion. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.