R´n´B zvijezda Montell Jordan nastupa u Aurori

MONTELL JORDAN, jedno od najvećih imena R'n'B scene, u sklopu europske mini turneje premijerno nastupa u Hrvatskoj. Montell Jordan ostvario je planetaran uspjeh svojim prvim singlom "This is how we do it" koji je dosegao br. 1 u Americi te pokorio top liste diljem svijeta i do danas ostao neizostavan dio svih R'n'B partyja. U svojoj samostalnoj karijeri prodao je više od 9 milijuna albuma, a kao producent preko 50 milijuna što je više nego dovoljna garancija da ovaj čovjek zna kako stvarati hitove. U svojoj dugogodišnjoj karijeri pisao je te producirao hitove za mnoge zvijezde kao što su Whitney Houston, Dru Hill, Boyz ll Men, Tamia i mnogi drugi.

Klub Aurora ove srijede, 28. srpnja, u sklopu svog ljetnog programa "Soul Club" Vam donosi ovaj spektakl koji nikako ne smijete propustiti! Fenomenalni DJ-i očekuju Vas s najvećim hitovima hip hop i R'n'B scene te uz live video mixing Vam garantiraju vruću noć na plesnom podiju, a live nastup Montell Jordana jamči Vam nezaboravnu večer i događaj koji ćete pamtiti za samo 80 kuna.

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice za nastup Montella Jordana. Sve što trebate napraviti je što prije poslati mail naslovljen sa "Aurora - Montell Jordan" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.