Robbie mislila da nema šanse kod svog muža kad su se upoznali: "Bili smo prijatelji"

Foto: Profimedia

GLUMICA Margot Robbie jedna je od najprepoznatljivijih zvijezda u Hollywoodu, iako možda ne znate puno o njezinom suprugu Tomu Ackerleyu. Zajedno su više od desetljeća, a par se upoznao dok su oboje radili na filmu Suite Française iz 2014. godine.

Iako Tom nije glumac, također radi u filmskoj industriji. Započeo je karijeru kao asistent u produkciji. Prije toga se pojavio kao statist u prva tri filma o Harryju Potteru. Kada su se prvi put susreli na setu 2013., Margot je glumila Celine, dok je Tom bio iza kamere kao asistent redatelja.

"Bila sam ultimativna slobodna cura. Ideja o vezama tjerala me na povraćanje. A onda mi se on dogodio", prepričala je kasnije za Vogue njihov prvi susret, dodavši: "Bili smo prijatelji tako dugo. Uvijek sam bila zaljubljena u njega, ali sam mislila: 'Oh, on mi nikad ne bi uzvratio ljubav.'"

"Kada smo prohodali, pomislila sam: 'Naravno da smo zajedno. Ovo ima toliko smisla, kao što ništa prije nije imalo smisla'", opisala je. Kada su počeli izlaziti, 2014., udružili su se s dvoje svojih prijatelja kako bi osnovali svoju produkcijsku tvrtku LuckyChap Entertainment.

"On je jednostavno najbolji"

Godine 2016. tajno su se vjenčali u Australiji, odakle je Margot rodom. Par je u međuvremenu otkrio da su odgodili svoj medeni mjesec kako bi radili na filmu I, Tonya, koji je Robbie donio prvu nominaciju za Oscara 2018. Svoju privatni život uvijek su čuvali daleko od očiju javnosti.

Zapravo, tek su se od Barbie press-turneje prošle godine počeli zajedno redovito pojavljivati u javnosti. Dok par nastavlja slaviti Barbien mega uspjeh tijekom sezone dodjela nagrada, novinari Margot ispituju što je najbolje u braku s nekim tko nije tipična slavna osoba.

"Koje su prednosti 'normalnog' tipa koji s tobom producira?" upitao je novinar E! Newsa Barbie zvijezdu sinoć na crvenom tepihu Critics Choice Awardsa. "On ti ne pokušava ukrasti svjetla reflektora - samo te voli i podržava", dodao je.

Margot je rekla da se osjeća blagoslovljenom što je s nekim tko nije pod stresom zbog sve te pompe. "Tako sam sretna", rekla je, ne mogavši sakriti osmijeh. "Voli biti iza kamere. Njega ništa od ovoga ne uznemiruje. On je jednostavno najbolji."

Pročitajte više