Robert Kurbaša o svojim seksualnim afinitetima: Palim se na borgove!

ROBERT KURBAŠA, glumac poznat po ulozi zavodnika iz Majetićevih uspješnih sapunica, otkrio je nekoliko intimnih tajni jednom hrvatskom tjedniku. Tako je Kurbaša priznao da ga privlače sve žene, da obožavateljice dočekuje s osmijehom zbog čega nema problema s njima i da, poput žena, obožava cipele, ali da ipak ne pretjeruje u šopingu.

"Ana Sasso je bila moja dječja fantazija. Moram se požaliti da u zadnje vrijeme sve manje lijepih žena dolazi iz Splita. A kad je Severina otišla u Zagreb, kao da su neki drugi gradovi preuzeli taj primat...", smatra Kurbaša i priznaje da bi erotske scene najradije glumio sa Sedmom od Devet, jer se, zamislite, pali na borgove!

"Nikad se ne bih skinuo za novine!"

Priznao je i da ne pamti kada se zadnji put zaljubio, ali i pamti najluđu stvar koju je napravio zbog ljubavi. "Jednom davno skočio sam bungee jumping, a nedavno sam udario glavom o zid. U međuvremenu sam shvatio da je to ljubav i da je najbolje izdržati dokle god mogu", odaje.

Glumac koji trenutno priprema monodramu prema predlošku eseja Tina Ujevića "Ispit savjesti" novinarki Glorije rekao je da se smatra šarmerom, ali zavodnikom ne te da nikad ne bi pozirao nag za novine. "Nikad ne bih to učinio zbog ekshibicionizma pa makar i plaćenog", zaključio je.

V.V.
Foto: Ava
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.