Robert Pattinson i Suki Waterhouse su zaručeni

Foto: EPA/Profimedia

GLUMAČKI par Robert Pattinson i Suki Waterhouse je zaručen. Engleska glumica i pjevačica nedavno je snimljena u javnosti s dijamantnim prstenom na ruci, a sada su glasine o zarukama i potvrđene.

"Oni su zaručeni. Oboje se žele vjenčati. Njima je to važno", rekao je izvor za People. 

Čekaju bebu

Par čeka i prinovu, za što se doznalo prošlog mjeseca. Izvor je tada rekao da zvijezda Sumraka jedva čeka da postane otac.

"Tako je spreman. Njegov odnos sa Suki je nevjerojatan. Osjeća se vrlo sretno", rekao je izvor. Da čekaju bebu, potvrdila je i Suki tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju.

>> Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju prvo dijete

"Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog što se događa", rekla je na pozornici zvijezda serije Daisy Jones & the Six, pokazujući svoj trbuh, kao što se vidi u objavljenom videu s koncerta na društvenim mrežama. Dok ju je publika bodrila, uz smijeh je rekla: "Nisam sigurna funkcionira li."

Waterhouse i Pattinson u vezi su više od pet godina. Prvi put su zajedno viđeni 2018. u Londonu, a od tada svoju vezu uglavnom drže privatnom. Svoj debi na crvenom tepihu kao par imali su prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, gotovo pet godina nakon početka njihove veze.

Pročitajte više