Najiščekivanija igra današnjice navodno će biti najavljena ovaj tjedan

Foto: Press

Rockstar Games navodno planira otkriti Grand Theft Auto VI, sljedeći dio iznimno popularne franšize, već ovog tjedna. Bloomberg izvještava da bi najava mogla izaći ovaj tjedan, dok bi trailer za igru trebao izaći u prosincu kako bi se obilježilo 25 godina Rockstar Gamesa.

Rockstar je prvi put potvrdio da radi na sljedećem Grand Theft Autu u veljači 2022. i da je aktivni razvoj za neimenovani naslov "uvelike u tijeku". Od tada je izvješće Bloomberga tvrdilo da će Grand Theft Auto VI sadržavati prvu žensku protagonisticu u serijalu, pod uzoru na Bonnie i Clydea. Grand Theft Auto VI također će navodno biti smješten u fikcionaliziranu verziju Miamija, sličnu lokaciji korištenoj za GTA: Vice City iz 2002.

Masovno curenje informacija prošle godine dovelo je do 90 videozapisa iz igre objavljenih na internetu, a ženski lik koji se može igrati mogao se vidjeti kako pljačka restoran. Igra je očito bila u ranom razvoju i nedovršena, a još jedan isječak koji je procurio prikazivao je lik u vlaku Vice City Metroa.

Londonska porota na kraju je utvrdila da je tinejdžer, član hakerske skupine Lapsus$, izveo kibernetičke napade na Rockstar Games, Uber i Nvidiju. 18-godišnji Arion Kurtaj objavio je videosnimke igre Grand Theft Auto VI nakon što je prijetio Rockstar Gamesu.

Ako je Rockstar spreman službeno otkriti Grand Theft Auto VI ovaj tjedan, onda bi također mogao otkriti i točan datum izlaska igre, za koju se inače očekuje da će izaći iduće godine. Grand Theft Auto V objavljen je prije 10 godina i prodan je u više od 185 milijuna primjeraka te se proširio na više generacija konzola, s GTA Onlineom koji je redovito ažuriran novim sadržajem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.