Rod Stewart - idealni dubrovački gost. Potrošio milijun dolara i pomeo čikove

Foto: Instagram

Rod Stewart, veliki britanski pjevač rhythm and bluesa koji se nažalost proslavio kao pop zvijezda, zadnjih je nekoliko dana boravio u Dubrovniku na vjenčanju svog sina Liama, koji je oženio Nicole Artuković, Amerikanku hrvatskog porijekla.

Cijeli je domaći medijski svijet s puno uzbuđenja izvještavao o dubrovačkoj svadbi godine. Pljusak na tvrđavi Lovrijenac, čiji najam košta 8000 eura na dan, ovom je polucelebrity vjenčanju dao dodatnu humorističnu crtu. No, glavna zvijezda dubrovačkog vjenčanja godine bio je, svakako, sam Rod Stewart. Slavni škotski glazbenik, izvođač Maggie May, Sailing i Do You Think I'm Sexy, ovom se prigodom istaknuo kao čovjek koji se brine za red i čistoću.

Uspostavio novi, poželjni model dubrovačkog bogatog turista

Veliki, desetine milijuna vrijedni stariji gospodin Stewart (79) vlastoručno je pomeo sve opuške s jedne od lokacija na kojima se feštalo. Osim što je pokazao iznimnu građansku pristojnost, superstar Stewart svojim je čistačkim samoprijegorom uspostavio novi, poželjni model dubrovačkog bogatog turista.

Čovjek je u Gradu ostavio milijun dolara i još je počistio sve iza sebe. Idealni dubrovački turist jest, dakle, turist bez ograničenja na kreditnoj kartici, koji sve radi sam uključujući i čišćenje smeća iza svog društva. A Dubrovčani samo gledaju i zbrajaju račune.

Dubrovnik je, srećom, toliko jedinstven, veličanstven grad da si povremeno može priuštiti i turističke modele u kojima gosti troše i rade koliko god treba da zauzvrat ne dobije ništa osim veličanstvene scenografije.

Tekst je, uz dozvolu, u cijelosti prenesen s portala Kult Plave Kamenice

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.