Rod Stewart: Tako sam sretan što sam napokon postao djed



NEKAD seks simbol, a danas samo kultni roker, Rod Stewart nedavno je postao djed. Naime, njegova kći Kimberly nedavno je rodila djevojčicu na svoj 32. rođendan. Kimberly je rodila kći iz kratke ljubavne afere s glumcem Beniciom del Torom koji je također oduševljen zbog rođenja djevojčice.

"Moja sreća je neopisiva", izjavio je Rod koji je povodom tog sretnog događaja počastio obitelj večerom u luksuznom restoranu u Hollywoodu, a bile su pozvane i neke njegove bivše žene.

Naime, Rod ima osmero djece s pet različitih žena, a Kimberly je rođena tijekom braka s prvom suprugom Alanom Collins kao i njezin brat Sean. Osim što su svi oni posjetili Kimberly kasnije u bolnici, došla je i njena druga maćeha po redu, Rachel Hunter te djeca koju ima s Rodom, 19-godišnja Renne i 16-godišnji Liam.

Također, iako je još u veljači postao otac, Rod je priznao kako je jako dugo čekao na to da postane djed. "Već dugo se radujem dvjema stvarima, da ću postati djed i da ću dobiti umirovljeničku kartu za autobus", našalio se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.