Misteriozna žena Kim Jong un-a: Otkriveno zašto je prva dama Sjeverne Koreje nestala iz javnosti

Screenshot: YouTube

SUPRUGA sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una prije nekoliko mjeseci je potpuno nestala iz javnosti, a mediji su danima spekulirali o razlozima njezinog nestanka. Ri Sol-ju, prva dama Sjeverne Koreje, rodila je treće dijete Kim Jong-unu, i to još u veljači, piše britanski Telegraph.

Još prošle godine mediji su primijetili da se Ri ne pojavljuje s "velikim vođom" na javnim događanjima. Tada se počelo nagađati da se par razveo, a bilo je još nekoliko, ne tako benignih, scenarija. Ipak, nije razvod u pitanju, nego porod.

Ri Sol-ju ovo je treće dijete koje je rodila dinastiji, a budući da je gotovo nemoguće pronaći informacije o obitelji koja vlada Sjevernom Korejom, medijima je tu "uletio" Dennis Rodman koji je otkrio da je Kim 2013. godine dobio drugo dijete, kćer Ju-ae. Rodman tvrdi da je Kim super tata i da se jako brine za svoju djecu i suprugu.

Tko je supruga Kim Jong-una?

O prvoj dami Sjeverne Koreje se malo zna. Za Kima se udala 2009.godine i iste godine mu rodila prvo dijete, međutim, nikada nije potvrđen datum njegovog vjenčanja, kao ni datumi rođenja njihove djece. Ri Sol-ju navodno ima 27 godina i potječe iz obitelji liječnika iz Pjongjanga.

Neki mediji u Južnoj Koreji navodili su da je, prije braka s Kimom, Ri Sol-ju bila pjevačica, no ubrzo su takvi navodi odbačeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.