Rodila zagrebačka voditeljica koja je četiri godine pokušavala ostati trudna

Foto: Instagram

ZAGREBAČKA voditeljica Hana Tabaković Baksa rodila je carskim rezom u 35. tjednu trudnoće u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sretnu vijest potvrdila je na Instagramu, gdje je objavila fotke iz rodilišta.

Otkrila je da je njoj i suprugu Borisu mjesec dana prije predviđenog termina na svijet došao sin, kojem su nadjenuli ime Leon.

"Maleni me iznenadio, bila sam u bolnici prije tri dana zbog visokog tlaka, ali nisam očekivala da ću roditi. Jutros je ipak odlučeno da idem na hitni carski. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro, malo sam sada umorna", rekla je Hana za Slobodnu Dalmaciju.

"Beskrajno sam zahvalna cijelom osoblju bolnice, profesoru Hrvoju Vrčiću i doktoru Marku Kisiću koji me porodio i izveo carski rez. Sada čekam da vidim malenog. Hvala svima na mnogim porukama, sva ona tuga i sve što sam prolazila kroz posljednje četiri godine, odjednom je nestalo", dodala je.

Podsjetimo, Hana je četiri godine pokušavala ostati trudna te je išla na pet potpomognutih oplodnji zbog zadebljanja unutar jajnika.

Nakon što je iz petog puta konačno test za trudnoću bio pozitivan, njenoj sreći nije bilo kraja. Ona i suprug nikako se nisu uspijevali dogovoriti oko imena, pa je ime Leon odabrala njena majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.