Roman Majetić duguje na sve strane, Jelena Veljača se ne želi miješati

NAKON što je prošli tjedan Filip Jurčić javno optužio Romana Majeteića, nekad uspješnog sapuničara a danas producenta u dugovima, da mu za angažman u "Ljubavi u zaleđu" nije platio porez, pridružila mu se i kolegica Ana Vilenica koju je snašla ista sudbina nakon što je Majetiću odigrala jednu od glavnih uloga u povijesnoj uspješnici "Ponos Ratkajevih". Glumci su najavili tužbu protiv poznatog producenta, a on im odgovara: "Niste trebali tražiti povrat poreza".

Naime, Jurčiću, koji se nadao povratu od dvadeset tisuća kuna, država danas sjedi za vratom i pokušava od njega naplatiti dodatnih 14 tisuća, kojih je bila obavezna podmiriti AVA, trenutno u stečaju, koja to nije učinila. Majetić (bahato) smatra da su si glumci sami krivi te da povrat nisu trebali tražiti, a svojim kolegama ne želi pomoći ni Jelena Veljača, nekadašnja Majetićeva djevojka i nekadašnja kreativna direktorica AVA-e. Kratko je komentirala da se ne želi petljati.

Ovo nije prvi put da se Majetića javno proziva da nije podmirio svoja dugovanja - statisti na njegovim serijama se već godinama bune da svoje honorare nisu vidjeli, a nakon što mu je Tonči Huljić otkazao suradnju, Majetiću je krenulo nizbrdo. Pokušao se spasiti nastavkom "Ponosa Ratkajevih", ali sapunica nije prošla na javnom natječaju HRT-a; umjesto nje gledamo "Dolinu sunca" Ring Multimedije, koja je na putu da ponovi uspjeh svoje prethodnice, nastale iz pera iste producentske kuće, "Sve će biti dobro".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.