Rucner na svadbi svirala temu iz "Kuma", Šuput pokušala zasjeniti mladu

Foto: Instagram/Privatni album Ane Rucner

KAKO je bilo na "svadbi desetljeća", otkrili smo iz prve ruke. Tko je bio, što se jelo, što je tko nosio,... raspravlja se o svim detaljima svadbe Severine i Igora Kojića.

Novopečena gospođa Kojić blistala je u haljini koju je za nju dizajnirala Matija Vuica, a blistala je - i to doslovno - pjevačica Maja Šuput koja se na svadbi pojavila u zlatnoj haljini koju je za nju dizajnirao Juraj Zigman.

"Od moje haljine samo je sjajnija bila iskra u njihovim očima", poručila je Maja uz nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu.


Svojim je nastupom sve iznenadila violončelistica Ana Rucner koja je na svadbi svirala mladencima i gostima. Zigman je među dizajnerima bio "dobitna kombinacija", pa je i Ana nosila haljinu s njegovim potpisom.

"Severina me pozvala da joj odsviram skladbu iz filma "Kum/The Godfather" na njenom vjenčanju. "Kuma" sam izvodila s raznim simfonijskim orkestrima i dobro poznajem djelo te ga jako volim izvoditi. A i drago mi je da nekoga mogu usrećiti svojom izvedbom, pogotovo tako drage ljude poput Severine i Igora", rekla je Ana za Index te dodala: "Bilo je lijepo i emotivno i želim im sreću u njihovom daljnjem zajedničkom životu".

Svadbena zabava bila puna poznatih gostiju iz cijele regije, a izgleda kako se najbolje zabavljala sama Severina koja je plesala dugo u noć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.