Ruski hokejaš Medveščaka oduševljen Zagrebom: Imam curu, no Hrvatice su prekrasne



TRI zgodna hokejaša Medveščaka postali su zaštitna lica za jednu ekskluzivnu liniju satova. Frank Banham, Vyačeslav Truhno i Sasha Pokulok snimili su atraktivnu kampanju i postali manekeni. Ruski hokejaš Vyačeslav otkrio nam je kako se snašao u ulozi modela te koliko mu se sviđa Zagreb. "Snimanje je bilo zabavno, nisam nikad napravio ništa slično, bilo se lijepo i zabavno raditi na nečem ovakvom", izjavio je Truhno.

"Satovi su zaista lijepi i jedinstveni, mislim da ih se isplati imati. S njima često prolazim kroz faze i nosim stalno neki", nadodao je hokejaš. "U Zagrebu sam nešto više od mjesec dana, dečki su me izvodili u grad i pokazivali mi znamenitosti. Jako je lijepo, sviđa mi se. Ne izlazim često, igramo jako puno utakmica i nisam baš upoznat s noćnim životom", rekao je.

"Ne nedostaje mi dom previše jer sam oduvijek puno putovao zbog sporta. Lijepo je doći u neku drugu zemlju, upoznati je i vidjeti kako se živi, upoznati kulturu, ovdje mi je jako lijepo zasada", ispričao nam je simpatični Vyačeslav. Hrvatice su mu jako lijepe, iako ima djevojku. "Imate jako lijepe djevojke, ima puno predivnih cura. Imam djevojku, no Hrvatice su prekrasne", kroz smijeh je zaključio Truhno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.