S bivšom pjevačicom ET-ja problema imala i grupa Karma?

Foto: Facebook

TRENUTNO najžešći estradni rat vodi se između Adonisa Ćulibrka Boytronica i sada već bivše pjevačice ET-ja Sare-Elene Menkovski. U obranu šefa ET-ja sada je stao Neno Čirjak iz grupe Karma koji tvrdi da je imao neugodna iskustva s Menkovskom.

Čirjak je za IN Magazin izjavio da je Sara-Elena trebala postati nova pjevačica grupe Karma, no da je ipak prekinuo suradnju nezadovoljan njezinim ponašanjem.

"Preko drugih prijatelja sam dobio kontakt, ona je došla kod nas. Pozvali smo je u kuću gdje je dobila svoj apartman dok je bila na probi, no ubrzo poslije par dana izlazi van taj njezin katastrofalan karakter pa sam odlučio da je najbolje da u startu prekinemo neku dugoročniju suradnju", ispričao je Čirjak koji tvrdi i da je Sara-Elena tražila da potpišu ugovor o suradnji već nakon jedne vokalne probe.

"Onda mi je bilo uopće sumnjivo što traži taj ugovor. Ja sam odmah rekao mojoj menadžerici, meni je to malo čudno, netko nije prošao ni probu, a već traži ugovor", kaže. 

"Na kraju sam se pokušao rastati na neki normalan način. Nije išlo jer se tu u cijelu igru uključila i njezina mama. Počela je klevetati preko fejsa, ne znam ni ja što, onda smo im poslali tu neku opomenu pred pokretanje tužbe i tu je stalo, hvala Bogu", ispričao je Čirjak svoje iskustvo s Menkovskom.

Obitelj Sare-Elene uključila se u svađu s Boytronicom. Njezina majka Ksenija Menkovska napisala je: "Ostala sam samo ja i moja djeca. Upozoravam svakoga tko njima nešto želi, hoće ili radi zlo, da se dobro čuva jer ja nemam što izgubiti. Uvijek se molim Bogu da ne dođem u situaciju da nekoga ubijem, ali kada bi to moralo biti da svoje dijete zaštitim, vjerujem da sam to u stanju i napraviti. Nekada se bojim same sebe, ne daj Bože takve situacije, ali i ja sam samo čovjek od krvi i mesa i tko zna što sam sve u stanju bijesa učiniti".

Uključio se i brat Filip Menkovski: "Do sada sam šutio, ali je sada došlo do vrhunca. U ovo se budem i ja upleo. Neće netko ponižavati moju obitelj, a pogotovo ne moju malu sestru nazivat prostitutkom. Ta moja seka je svoju mladost dala dok su se druge cure vucarale okolo, radila i stvarala sebi kruh. Ti majmune jedan i tvoja majmunica ste sada prešli svaku mjeru. Moja sestra je jedna vrhunska pjevačica i pored ljudi kao što ste vi joj nije mjesto".

Nakon što je Boytronic zaprijetio tužbom zbog njezina istupa u medijima, Sara-Elena je predočila fotografije na kojima je kao razloge otkaza, između ostalog, navela mobing i isplaćivanje honorara na crno.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.