S trbuhom do brade Mirna Maras uljepšala jutarnji Startasov event

KAKO u našem gradu showbizerskih evenata unatoč zločestoj recesiji ne manjka, naši revni špiceri jutros su pohrlili na još jedan. Dok su u centru grada zvijezde showa Hrvatska traži zvijezdu izazivali pomutnju među brojnim obožavateljima, malo stariji i iskusniji špiceri bacili su se na, što drugo, nego šoping. Tako smo na eventu koji je organizirao Startas u svrhu promocije nove kolekcije svojih tenisica, zatekli uz nezaobilaznu Ellu Dvornik i bračni par Valentić - Maras, koji se s trbuhom do brade uputio po - nove šlape za more!

Uvijek veseli, prirodni i jednostavni, Mirna i Mario spremno su se nasmiješili objektivu našeg fotografa, a do najveselijeg dana u svojem životu, sudeći prema veličini Mirninog trbuha, broje još sitno. Mirna je nedavno priznala da još uvijek nije odabrala ime za dijete, te da joj je svejedno hoće li biti dječak ili djevojčica, dok nam je Mario, u razgovoru koji smo nedavno obavili s njim priznao da bi on, ako već može birati, radije da njegov prvijenac bude sin.

"Svi nam upadaju s nekakvim savjetima, ali mi radimo po svom!"

Mario nam je tada rekao i da on svoju suprugu ne gleda kao najseksipilniju Hrvaticu s titulom, nego da mu je seksi u svim varijantama, ali i da Mirnina titula kod njegove ekipe nikad nije izazivala negativne komentare. "Mirna je predivna žena, nju svi vole, i moji prijatelji i roditelji, nju je jednostavno nemoguće ne voljeti", rekao je i dodao: "Ne spremamo se posebno još uvijek za roditeljstvo. Naravno, svi nam upadaju s nekakvim savjetima, ali mi smo odlučili da ćemo se čvrsto držati naših principa i stavova, i naravno prirode", kaže. "Ja se, naravno, već sad vidim kako s klincem na leđima radim zgibove i ostale vježbe, a Mirna se na to samo smije. I naravno, nema ništa protiv", zaključio je.

V.V.
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.