Sadie Frost: Razrezala sam si ruke škarama tijekom braka s Judeom Lawom

BIVŠA supruga Judea Lawa, Sadie Frost, uskoro izdaje svoje memoare gdje će progovoriti o teškoj depresiji s kojom se godinama bori, o slomu živaca i pokušajima samoubojstva te o liječenju na psihijatrijskom odjelu. U knjizi "Crazy Days" 45-godišnja glumica opisala je kako se upoznala s Judeom prije 20 godina, dok je bila u braku i imala jedno dijete, a on je bio običan 19-godišnjak.

"Porezala sam se. Krv je kapala s moje ruke"

"Znala sam da, misleći na Judea, ugrožavam idiličan obiteljski život i najsigurniju vezu koju sam ikad imala", napisala je. Par se vjenčao 1997. godine i dobio troje djece. Velik dio njihovog braka obilježila je Sadieina bolest koja se počela javljati nakon rođenja njihovog prvog sina Raffertyja. Tada je čak pomišljala i na samoubojstvo koje je pokušala nakon divljeg izlaska, dok je sina ostavila kod kuće s dadiljom. "Sjedila sam za stolićem i nisam osjećala ništa, samo tupilo. Gledala sam kako moje ruke polako uzimaju škare. Osjećala sam kao da sam usisana dublje u stolac, a moja ruka je privlačila škare. Porezala sam se. Krv je kapala s moje ruke. Nisam osjećala paniku, jednostavno sam bila prazna", opisala je.

"Pitala sam ga voli li me, ali nije morao odgovoriti"

Njihov je brak završio 2003. godine, za vrijeme puta na Tajland, a par je tad već imao troje djece. "Jude i ja smo odvojeno letjeli na Tajland. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Znala sam da je gotovo, vidjela sam to po načinu na koji me gledao. Bila sam anoreksična, depresivna i uplašena", napisala je Sadie i rekla da je odlučila razriješiti stvari nakon odmora, kad su sletjeli u Los Angeles. "Došli smo u našu hotelsku sobu i više nisam mogla izdržati. Pitala sam ga voli li me, ali nije morao odgovoriti jer sam odgovor sama znala. Došao je taj trenutak i znala sam da je veza s čovjekom kojeg volim, gotova", piše u memoarima britanske glumice koja je nakon braka ostala u vrlo dobrim odnosima s bivšim suprugom.

Sadie i Jude su se redovito viđali i posjećivali, no njihovo prijateljstvo bilo je narušeno uoči izlaska memoara. Zabrinut zbog onoga što će pisati o njemu, Jude je preko suda zatražio da se stotinjak stranica iz knjige ukloni, posebno dijelovi koji sadrže slike njihove djece. Bivši su se supružnici na kraju nagodili na sudu te će dijelovi knjige biti uklonjeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.