"Šalica je bila tek početak": Fanovi našli još jednu grešku u Igri Prijestolja

Foto: HBO / Screenshot: YouTube

NAKON što je u epizodi Igre prijestolja nedavno uočena Starbucks papirnata šalica za kavu o kojoj obožavatelji serije nisu stali raspravljati na društvenim mrežama, pojavila se još jedna stvar koja je sve ostavila zbunjenima.

Uoči posljednje epizode serije, ljubitelji Igre prijestolja primijetili su kako na promotivnoj fotografiji nadolazeće pete epizode Jamie Lannister i dalje ima šaku na ruci, bez koje je ostao još u trećoj sezoni. Nakon što je tada ostao bez nje, dobio je posebnu "zlatnu šaku" u nastavku serije.

 Radi se o  sceni u kojoj Jaime stiže u Grudobran kod Cersei Lannister, svoje sestre i ljubavnice, u kojoj ju grli i pritom stavlja ruku na njezina leđa.

Iako je u epizodi imao zlatnu šaku kao i dosad, na promotivnoj fotografiji vidi se prava, a obožavatelji serije ne staju raspravljati o ovom gafu na društvenim mrežama.

"Koji vrag? Jamieju je magično narasla šaka?", "Šalica je bila tek početak", "Tako sam ljuta, ovo je grozno", gorio je Twitter od komentara. Zbog spomenutih propusta obožavatelji kritiziraju tvorce serije Davida Benioffa i D.B. Weissa kako nisu dovoljno pazili na važne detalje prilikom snimanja na setu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.