Samo manekenke i voditeljice: Goran Ivanišević ljubio je samo najveće ljepotice

Foto: Press/Instagram

VIJEST da je Goran Ivanišević oženio lijepu radijsku voditeljicu i glumicu Nives Čanović nikog nije iznenadila. Njihova veza, iako traje godinu i pol, na glasu je kao veoma skladna, a samozatajan par nije se često pojavljivao u javnosti. Takvo je bilo i njihovo vjenčanje u jednom zagrebačkom restoranu, gdje su okupili samo najbliže prijatelje i članove obitelji.

Još jedan razlog zašto brak nije nikoga iznenadio je to što je bivši tenisač oduvijek ljubio prave ljepotice.

Prva javnosti poznata veza teniskog asa bila je ona s bivšom Kraljicom svijeta Danijelom Gračan, koja se u to vrijeme prezivala Mihalić. Ta se profesorica na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u tenisača zaljubila nedugo nakon što je osvojila titulu 1990. godine, a zajedno su živjeli i u Monte Carlu.

Ljubavna priča s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović počela je kao u filmovima. Goran je vidio naslovnicu Cosmopolitana koju je krasila tada 18-godišnja manekenka i potrudio se nabaviti njen broj. Tijekom veze dobili su kćer Amber Mariju i sina Emanuela, a da nije sve idilično u njihovoj vezi doznalo se na Valentinovo 2008. godine kad ga je fotograf jednog magazina ulovio kako izlazi iz stana s voditeljicom Vanjom Halilović.

Nakon javnog pisma isprike Tatjana je Goranu oprostila preljub te su se vjenčali godinu kasnije. Narednih godina mediji su pisali o ljubavnim aferama s obje strane, a da je brak završio, Tatjana i Goran objavili su 2013. godine. Ona je s manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem nakon toga dobila kćer, a Goran je lani prvi put primijećen u društvu tamnokose Nives. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.