Samo za klince: Svaki dan osvoji nove Gormite!

NA NAJZABAVNIJEM hrvatskom web siteu Igra.hr krenula je nova runda "Gormita"!
 

Uključite se odmah i svaki dan do kraja mjeseca imate priliku osvojiti nove Gormite. Igrajte Gormite protiv prijatelja i drugih natjecatelja koji se zateknu na stranici. 
 
Sve što je potrebno je registrirati na igra.hr i zaigrati na adresi gormiti.igra.hr. Sa svakom pobjedom sve si bliži nagradi, a najbolji igrač svakog dana osvaja paketić Gormita.

Priča o Gormitima započela je u davna vremena na dalekom otoku. Gormiti su bili miroljubiv narod koji je od davnine nastanjivao otok Gorm. Pod vodstvom Starog Mudraca živjeli su u svom selu podno Vatrene planine... sve dosad.
 
Vatrena Planina eksplodirala je u tisućljetnom gnjevu. Zemlja prepuna zelenila pretvorila se u crnu izgorjelu pustoš, a u toj pustoši pojavila su se čudna stvorenja koja je od lave oblikovao Magor, Gospodar Zla.
 
Proročanstvo se obistinilo: "Iz dubine, uzdići će se zlo. Ono će uništiti zemlju, ali dobro će se vratiti i boriti protiv sudbine gore od smrti."

Mali čovječe - za klince u prvom i drugom osnovne 

A ako biste svog klinca radije uz zabavu nešto i naučili, tu je još jedna igra za najmlađe.
 
"Mali čovječe ne ljuti se" igra se po standardnim pravilima, uz mali dodatak. Svaki puta kada treba srušiti figuricu drugog igrača ili ući u kućicu, postavlja se pitanje iz gradiva za prvi i drugi razred osnovne škole. Ako vaše dijete odgovori točno, njegova figurice napreduje.
 
Uz Mali čovječe vaš klinac će se uz učenje i zabaviti.

www.igra.hr 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.