Sandra Bullock: Sin Louis mi pomaže da budem bolja glumica

HOLIVUDSKA glumica poznata po imidžu djevojke iz susjedstva Sandra Bullock, otkrila je američkim medijima da njezin posvojeni sin Louis utječe na njezin posao i čini je boljom glumicom. Sandra je dobila Oscara 2009. godine za ulogu u filmu "Priča o prvaku", gdje je glumila kućanicu koja u svoju obitelj prigrli siromašnog crnca i pomogne mu da postane sportska zvijezda.

S obzirom da je prošle godine posvojila dječačića Louisa, uloga majke u novom filmu "Extremely Loud and Incredibly Close" joj je bila prva nakon što je doista i postala majka. Sandra iskustvo naziva sasvim drugačijim: "I prije sam igrala majke, ali ovaj put je bilo skroz drugačije. Oduvijek sam bila majčinski tip. Louis je utjecao na mene na načine kojih još nisam ni svjesna. Sve mi je postalo intenzivnije ili važnije ili izazovnije ili sam više u strahu. Sve u mom životu je postalo emotivnije i zahvalna sam za to".

Teško joj je bilo ne ponašati se zaštitnički prema glumcu koji je u novom filmu glumio njezina sina: "Thomas Horne glumi mog sina i strašno sam ga zavoljela. Kad vam se jave snažni majčinski instinkti, takvi ste prema svoj djeci, a to na setu nisam smjela. Bilo je teško". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.