Šator na Cvjetnom: Blagdanska oaza za gurmane

OSIM već tradicionalnih štandova s kobasicama i hrenovkama sumnjivog podrijetla, U centru Zagreba ove zime naći će se ponešto i za prave gurmane. Osim izvrsne glazbene ponude i pregršt maštovitog programa, Šator na Cvjetnom nudi vam i vrhunsku klopu po povoljnim cijenama i to u samom centru grada. U ukusnim poslasticama koje je za vas pripremio Šator na Cvjetnom powered by Index.hr, možete uživati tokom cijelog dana, od devet ujutro pa sve do ponoći.

Kako bi se uvjerili da su cijene zaista niske, a ponuda velika, donosimo vam jelovnik Šatora na Cvjetnom čijim ćete se delicijama sladiti cijelu zimu. Osim bogatih plata namijenjenih za dvije osobe - dalmatinske, slavonske i istarske, koje u Šatoru koštaju tek 60 kuna, u ponudi možete naći pregršt specijaliteta i tako napraviti za sebe i svoje društvo posebnu platu koja odgovara baš vašem ukusu.

Odaberite između: pršuta, sira po izboru, ombola, suhih kobaja, pancete, istarskog pešta, čvaraka, švargli, kulenove seke, kulena, šunke, slanih srdela, inćuna u malinovom ulju, hobotnice, bakalara na bijelo i to sve  po cijenama od 20 do 40 kuna po porciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.