Šator na Cvjetnom i RNB Confusion: Destinacija za današnji izlazak

U SURADNJI s RNB Confusionom te Indexom, svojevrsni festival ludila - Šator na Cvjetnom danas je za vas pripremio najbolje warm up u gradu, ali i šire. Kuhano vino i ostala pića po promotivnim cijenama, maštovite i preukusne plate (dalmatinska, istarska i slavonska) kul ekipa, R'n'B te topla atmosfera - samo su neki od razloga da današnju srijedu provedete na Cvjetnom trgu. Što se glazbenog dijela tiče, u Šatoru će vas, kao i kasnije u klubu Gjuro2, zabavljati DJ Zrna i ekipa RNB Confusion-a i Angelsica.

U Šatoru na Cvjetnom ne nedostaje niti vrijednih nagrada. Naime, fitness centar Reforma svaku večer najboljem stolu poklanja po dva poklon bona za svoje sadržaje. Nakon vrhunskog warm up-a u Šatoru na Cvjetnom ekipa RNB Confusiona powered by Index preselit će se u klub Gjuro gdje će se zabava nastaviti do sitnih jutarnjih sati.

Baš kao i RNB Confusion partyji, koji su već provjereno dobri, Šator na Cvjetnom postao je sinonim dobre zabave i najluđih zagrijavanja u gradu. Osim već nabrojene ponude, u Šatoru svake večeri nastupaju odlični izvođači raznih žanrova koji iz dana u dan okupljaju brojne posjetitelje i tako dokazuje da je najbolji warm-up baš tamo - u Šatoru na Cvjetnom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.