Šator na Cvjetnom pripremio je za vas nove glazbene poslastice

U VRLO kratkom roku Šator na Cvjetnom trgu, powered by Index.hr, dostigao je status urbane legende. U prvom i drugom vikendu ugostio je više kvalitetnih izvođača nego mnogi naši festivali.

U nadolazećim tjednima program će biti još i bogatiji, kako programom, tako i dobrim raspoloženjem

Pod šatorom svirali su: Greehouse Blues Band, Dusty Grooves, Mario Huljev & DJ Viktor, Sick Swing Orchestra i Jewsers, a u nadolazećim tjednima program će biti još i bogatiji, kako programom, tako i zabavom i dobrim raspoloženjem.

Preuspješan program ovog vikenda u Šatoru na Cvjetnom powered by Index.hr ove se nedjelje privodi kraju uz vrlo zanimljiv band pod nazivom Adam & His nuclear rockets.

Adam & His nuclear rockets sviraju rockabilly boogie, countryblues i swing a postoje od 2003. godine. Do sada su izdali album "Rock'n'roll for a Dime" za španjolski El Toro Records, a u pripremi je i novo studijsko izdanje.

Svi oni koji su skloni veselim rockabilly ritmovima i dobroj zabavi u svakom slučaju trebali bi u svoj raspored ove sniježne zagrebačke nedjelje uvrstiti i Šator na Cvjetnom trgu.

Osim vrhunskog glazbenog repertoara u Šatoru se, kao i uvijek, možete počastiti i vrhunskim specijalitetima iz svih dijelova Hrvatske te najvećom selekcijom buteljiranih vina trenutno dostupnoj u centru Zagreba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.