Šaulić je oženio Gocu kada je imala samo 16: "Upoznavanje je bilo katastrofa"

Foto: Instagram

SRBIJA i regija opraštaju se od Šabana Šaulića, kralja narodne glazbe. Ovo su teški trenuci za njegovu obitelj, djecu Sanelu, Ildu i Mihajla, a njegova supruga Gordana je shrvana. Šaban i Gordana u braku su bili 43 godine, a dvadesetak dana su bili i razvedeni jer je pjevač potpuno pijan potpisao papire za razvod misleći da se Gordana šali.

Pjevač je prije nekoliko godina u emisiji "Iz profila" ispričao da je Gordanu oženio kada je ona imala samo 16 godina. Ispričao je da je početak njihovog poznanstva bio zanimljiv, budući da je on već bio poznati pjevač, a ona nije imala pojma tko je Šaban Šaulić.

"Ja sam bio jako sramežljiv, kada sam upoznao Gordanu i shvatio da ona nikad nije čula za mene, nisam mogao progovoriti riječ. To je zaista bila katastrofa. Molio sam prijatelja da priča umjesto mene. Ista stvar je bila kada sam je trebao zaprositi. Uvijek me taj moj stid kočio", ispričao je pjevač.

U braku su dobili troje djece. Gordana Šaulić bila je zadužena za karijeru svog supruga i bila mu je desna ruka u gotovo svemu što je radio.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.