"Seks i grad 2": Carrie prevarila Facu s bivšim ljubavnikom Aidanom?

U LIPNJU ove godine četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu ponovno će se pojaviti u hrvatskim kinima. Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti dosad najveću avanturu svojih života. U dvije godine mnogo toga se promijenilo, a nekima od njih dogodile su se stvari za koje nikad nisu očekivale da će biti moguće. Svjetska premijera filma je 27. svibnja.

Glavna protagonistica priče, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) u drugom dijelu "Seksa i grada" odlazi sa svojim najboljim prijateljicama, Samanthom Jones (Kim Cattrall), Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) u Abu Dhabi gdje ih čekaju mnoge avanture.

Osim Penelope Cruz i Miley Cyrus, u "Seksu i gradu 2" pojavljuje se i bivši dečko glavne glumice, Aidan Shaw, koji će pomrsiti idealan brak Carrie i Face. S Aidanom će se Carrie susresti upravo u Abu Dhabiju, gdje Njujorčanke borave na poziv bivšeg Samanthina dečka koji tamo snima film.

"Napaljena Samantha gora je od djeteta koje vrišti od plača - dijete će se kad tad umoriti"

Novi nastavak će donijeti i nove brige za glavne likove pa će tako Samantha biti zabrinuta zbog starenja i spremna učiniti sve da zadrži mladenački izgled. Charlotte će biti zasićena obiteljskim životom i odgojem djece, dok će Miranda imati sasvim suprotne želje - da prestane raditi i postane kućanica.

Osim mnogih zapleta, ljubavi i koktela, film će biti prepun modnih kombinacija koje oduševljavaju žene diljem svijeta, dječjeg plača, ali i seksa, barem kada je nestašna Samantha u pitanju. Ili kao što je Carrie kazala: "Napaljena Samantha gora je od djeteta koje vrišti od plača - dijete će se kad tad umoriti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.