"Seks s Elizabeth Taylor je kao kada ti netko zabije tučak za jaja u mozak"

JEDAN od najvećih zavodnika u Hollywoodu, glumac Robert Wagner je po uzoru na mnoge druge celebritije objavio svoju biografiju i to baš poput starlete Nives Celzijus opisivao sočne detalje iz seksualnog života. U knjizi "Pieces of My Heart: A Life" među njegovim partnericama nalaze su i Elizabeth Taylor, Joan Crawford i Barbara Stanwyck. Za razliku od glumice Barbare Stanwyck, Robert priznaje kako je Elizabet Taylor prava tigrica kada je seks u pitanju.

"Skočila je u bazen potpuno gola i doplivala između mojih nogu"

"To nije žena koja ujutro ustane iz kreveta i pripremi doručak. Dok ona siđe na doručak, već je vrijeme za ručak. Njen svijet vrti se samo oko nje i ona treba muškarca koji će joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno", otkriva 79-godišnjak koji također u knjizi priznaje kako ona nije tipična žena koja je pasivna u krevetu već je za njega seks s Elizabeth bio kao kada ti "netko zabije tučak za jaja u mozak".

"Nakon nekoliko minuta, Joan je izašla potpuno gola, skočila u bazen i doplivala između mojih nogu", riječi su kojima je Robert Wagner opisao prvi seksualni odnos s 25 godina starijom glumicom Joan Craford. Upoznao ju je na jednoj privatnoj zabavi te ga pozvala u svoju kuću. Nakon toga je uslijedilo vatreno kupanje i njihov prvi seks.

"Godine nam nisu bile nimalo važne"


Dok je Elizabet Taylor bila žena s kojom ne bi mogao imati nešto više od seksa, Barbara Stanwyck je za njega jedna od najdivnijih stvari koje su mu se dogodile u životu. "Godine nam nisu bile važne. Ona je meni predstavljala predivnu ženu koja ima odličan smisao za humor. Sljedeće četiri godine koje smo proveli zajedno su za nas bile jedan veliki dio života, što još uvijek i na neki način jesmo", priznao je 79-godišnji glumac koji je Barbaru upoznao 1953. na snimanju filma "Titanik" kada je on imao samo 22, a ona 45 godina.

Poznati glumac je dosada bio tri puta u braku. Prvi put je to bilo 1957. godine kada se prvi put oženio s Natalie Wood. Ljubav, odnosno brak je trajao pet godina nakon čega je bio sedam godina s Marion Marshall. Iako se činilo kao da nema mjesta za žene u njegovom životu, Robert se ponovno oženio svojom prvom suprugom te taj put ostao s njom punih devet godina. Danas je u braku s glumicom Jill St. John s kojom se vjenčao 1990. godine.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.