Seksi mlade nade: Predstavljamo nove Victoria´s Secret ljepotice

Foto: Instagram

Victoria's Secret svake godine daje priliku mladim ženskim modelima da nose originalno donje rublje VS marke i predstave je u najboljem svjetlu, a ništa drukčije nije bilo ni ove godine. Dok različite djevojke predstavljaju različite stilove, jedna stvar im je zajednička – sve su jako seksi.

Evo koje su ovogodišnje "mlade nade".

Australka, Bridget Malcolm, nedavno je punila redove medija jer je kratko i jasno spustila sve one koji su govorili da je anoreksična. Bridget inače sjajno svira obou i trenutno je zauzeta planiranjem vjenčanja zajedno sa zaručnikom Nathanielom Hohom iz benda Walking Shapes.

Dvadesetogodišnja Gigi Hadid iz Kalifornije u svijetu modelinga je od svoje druge godine, tako da ju i ne možemo nazvati neiskusnom. Inače je djevojka Zayna Malika iz megapopularnog boy benda - One Direction.

Pojavila se i Kendall Jenner, za sve koji ne znaju – kći Kris i Caitlyn Jenner. Popularna 20-godišnjakinja iz Kalifornije obožava svijet mode i službeno je lice Estee Laudera i Balmaina za H&M.

Za Rachel Hilbert iz New Yorka ovo je bila prva pista, ali je ovog ljeta bila proglašena službenim licem Pinka. Rachel je bivša balerina, a za zavidno isklesano tijelo može zahvaliti plesu kojim se bavi već dugi niz godina.

Afrička ljepotica, Leila Ndabirabe, osim izgledom može se pohvaliti i inteligencijom. Naime, studirala je pravo na sveučilištu u Bruxellesu nakon što se iz Burundija preselila u Belgiju. Govori 7 jezika što je čini poliglotkinjom, a tek joj je 25 godina.

21-godišnja Leomie Anderson dolazi iz Londona, a smatraju je izrazito duhovitom djevojkom. Dapače, smatra da je prvu pistu i zaradila time što je šalama šarmirala komisiju. Bila je model za Zaca Posena i Jeremyja Scotta.

Dugonogoj brineti Megan Puleri tek je 18 godina. Dolazi iz američkog Ohija, a za sebe kaže da je uvjiek bila pomalo „dečkasta“. U srednjoj školi je igrala lacrosse, a nada se da će u proljeće moći zaigrati nogomet u još nepoznatoj ligi.

Egzotična ljepotica dolazi iz francuskog teritorija u indijskom oceanu, otoka Reunion. Pauline Hoarau ima 21 godinu, bavi se plesom s naglaskom na moderni jazz. Otkrio ju je Elite Model Look 2011., a od tada je predstavljala Chanel, Louisa Vuittona, Valentina i Rochasa.

Bruna Lirio dolazi iz Brazila i ima 20 godina, a njezin je modni talent otkriven nakon što se javila na oglas u novinama za promociju kupaćih kostima. Obožava skejtanje i vožnju biciklom, a živi u Miamiju.

Iz  Brazila je i 26-godišnja Flavia Lucini, mršavica zaručena za modela Leonarda Lima. Osim toga, obožava umjetnost pa tako slika i fotografira.

Boje Nizozemske predstavljala je Sanne Vloet kojoj pista nije ništa strano pa je tako surađivala s Balmainom, Isabel Marant, Dolce & Gabbanom, Moschinom, Chloé i Chanelom. Bavi se gimnastikom i svega joj je 20.

Plavooka ruska brineta, Valery Kaufman, bila je uvjerena da nije dobila priliku nositi VS reviju. Zbog toga je briznula u javni plač, ali srećom, agent joj je priznao da se samo šalio kada joj je priopćio lošu vijest. Budući da se ova 21-godišnjakinja bavi mačevanjem, izgleda da je agent dobro i prošao.


Posljednja na listi je Vita Sidorkina koju zapošljava ista agencija kao i Kendall Jenner. Ova 21-godišnja Ruskinja je strastvena boksačica i obožava pisati o svojim iskustvima na vlastitoj stranici. Također, priznaje da je vrlo emocionalna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.