Seksi Olivia Munn u carstvu divljine

EDITORIJAL kojeg je američka starleta, voditeljica i glumica Olivia Munn snimila za Complex nije tek jedan u nizu seksi golišavih snimanja. U ovom se izdanju lijepu Oliviju dosad nije moglo vidjeti, a za ovu pomalo bajkovitu priču su zaslužni fotograf Gavin Bond te ilustratori Mike Choi i Sonia Oback.

29-godišnja Munn trenutno snima filmove "Iron Man 2" i "Date Night", a otkrila je kako obožava sladoled i mrzi paparazze koji je slijede na svakom koraku. "Više ne mogu otići ni kupiti kondome, a da me kamere ne slijede", navela je Munn.

Ljepotica je progovorila i o svom teškom djetinjstvu: "Zahvalna sam na svakoj prilici koju sam dobila u životu. Odrasla sam uz očuha koji je bio užasan. Nakon 14 godina s njim, moja majka, sestra i ja smo uspjele pobjeći. Sve što sam oduvijek željela je bilo uveseljavati ljude te naporno raditi i nadala sam se da sve to nije samo privremeno".

Munn je navela kako voli visoke, atletski građene muškarce, a bitno joj je da njen odabranik ima smisla za humor i da je talentiran za ono čime se bavi. Kaže kako nikad ne bi izašla s pripadnikom emo populacije ili metroseksualcem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.