Sementa Rajhard ispala iz showa Masked Singer

Screenshot: RTL

U TREĆOJ emisiji showa Masked Singer natjecalo se pet maski - Medo, Leptirica, Flamingica, Banana i Čudnovište. Iz showa je ispala Flamingica, a iza te maske skrivala se Sementa Rajhard.

Flamingica je bila u prvoj troboju ove sezone s Čudnovištem i Medom. U ovoj se epizodi najprije predstavila s pjesmom Ariane Grande - No Tears Left to Cry. Medo je u tom troboju pobijedio. "On je neuništiv", rekla je Nikolina.

Banana se spasila

Za prolazak dalje borile su se Flamingica i Banana. Banana je nastupila s pjesmom U Can't Touch This, a Flamingica je pjevala pjesmu Nije mi svejedno Nine Badrić. Svega 0.5 posto je bila razlika u glasovima između ove dvije maske, što je značilo da Banana nastavlja natjecanje, a Flamingica se morala razotkriti. 

Tako je otkriveno da je ispod maske Flamingice Sementa Rajhard. "Tragovi su točni – direktorica sam zabavnog parka, plašim se ptica. Ali Flamingicu si nosim doma", rekla je Sementa nakon ispadanja.

"Ovo je tako dobar show, svi su odlični! Moram pohvaliti Zigmana. Moramo biti profesionalni, nitko nije znao da sam ja ispod maske. Mužu sam morala objasniti gdje sam pa sam rekla da idem na neko snimanje. Drago mi je što sam bila dio ovoga. Želim natjecateljima da budu hrabri, odvažni i da se stope s maskom jer, panelisti, teško vam je", dodala je.

Podsjetimo, u prethodnim emisijama Nika Fleiss skrivala se ispod maske Dine, a ispod maski Paste i Četkice bili su braća Sinković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.